epochN Kilopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 805 Çözümler 3 20 Ağustos 2021 #1 Herkese selamlar. Armoury Crate içinde bulunan güncellemeleri yapmalı mıyım sizce? Bir de M.2 SSD senkronize edince okuma yazma hızını düşürüyor. Onu kaldırmanın bir yolu var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2021
Herkese selamlar. Armoury Crate içinde bulunan güncellemeleri yapmalı mıyım sizce? Bir de M.2 SSD senkronize edince okuma yazma hızını düşürüyor. Onu kaldırmanın bir yolu var mıdır?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Ağustos 2021 #2 Ben her daim yapıyorum. Yapılmalı diye düşünüyorum zira ilk sürümlerde aşırı CPU kullanımı sorunu vardı mesela.
Ben her daim yapıyorum. Yapılmalı diye düşünüyorum zira ilk sürümlerde aşırı CPU kullanımı sorunu vardı mesela.
epochN Kilopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 805 Çözümler 3 20 Ağustos 2021 #3 Recep Baltaş dedi: Ben her daim yapıyorum. Yapılmalı diye düşünüyorum zira ilk sürümlerde aşırı CPU kullanımı sorunu vardı mesela. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Recep Baltaş dedi: Ben her daim yapıyorum. Yapılmalı diye düşünüyorum zira ilk sürümlerde aşırı CPU kullanımı sorunu vardı mesela. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.