Armoury Crate indirilir mi?

İndirmenizde bir sakınca yok, zaten ayarları bir kere yapıp muhtemelen bir daha ellemeyeceğiniz bir yazılım. Öteki türlü katlanılır bir şey değil.

Hataları olsa da Armoury Crate, Asus bir cihaz için elzem bir yazılım. Sistemin çalışma performansını gerçek zamanlı olarak değiştirmek ve birkaç farklı ayar için gerekli. Ek olarak sürücüleri güncel tutmak için MyAsus'u da Microsoft Store'dan indirmenizi tavsiye ederim.

Hataları olsa da Armoury Crate, ASUS bir cihaz için elzem bir yazılım. Sistemin çalışma performansını gerçek zamanlı olarak değiştirmek ve birkaç farklı ayar için gerekli. Ek olarak sürücüleri güncel tutmak için MyASUS'u da Microsoft Store'dan indirmenizi tavsiye ederim.

Teşekkür ederim cevabınız için.

Ortalama 1 senedir kullanıyorum sadece tek sefer sorun yaşadım. Onda da basit bir problemdi ve ertesi gün update ile çözdüler. Onun haricinde hiç problem yaşamadım ben.
Çok memnunum hem arayüzünden, hem de işlevselliğinden. Hele birden fazla parça ile Asus ekosistemindeyseniz bence yüzde yüz kurulmalı.

Ortalama 1 senedir kullanıyorum sadece tek sefer sorun yaşadım. Onda da basit bir problemdi ve ertesi gün Update ile çözdüler. Onun haricinde hiç problem yaşamadım ben.
Çok memnunum hem arayüzünden, hem de işlevselliğinden. Hele birden fazla parça ile ASUS ekosistemindeyseniz bence yüzde yüz kurulmalı.

Hocam ben bir şey sormak istiyorum şimdi Armoury Crate kurdum ama şu an bilgiseyarı yeniden başlatamıyorum işim bitiği zaman yeniden başlatsam kendisi otomatik olarak gelecek değil mi şu an uygulama görünmüyorda uygulamayı kapat seçeneğine tıkladığım için.

Hocam ben bir şey sormak istiyorum şimdi Armoury Crate kurdum ama şu an bilgiseyarı yeniden başlatamıyorum işim bitiği zaman yeniden başlatsam kendisi otomatik olarak gelecek değil mi şu an uygulama görünmüyorda uygulamayı kapat seçeneğine tıkladığım için.
Bende otomatik olarak gelmiyor ama kendim kapatmıştım sanırım boşuna arkaplanda çalışıp gereksiz şişirmesin sistemi diye. Siz ayarlara hiç dokunmadıysanız muhtemelen windows ile açılışta yüklenir kendiliğinden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı