Armoury Crate Kullanılabilir Aygıt Yok

SchFeazz

Kilopat
Dostlar arada bir Armoury Crate GTX 1070 ROG STRIX modelini görmüyor. Şu aralar çok sık olmaya başladı ne yapmam lazım? Ekran kartının ışığı kırmızı yanıp sönüyor bu sırada.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (41).png
    Ekran Görüntüsü (41).png
    138,6 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yalnızca Armoury Crate
Anladım, o zaman programı kayıt girdileri dahil komple silip bir daha yükleyin. Aynı sorunu bende G.SKILL ramlerle yaşıyordum böyle çözebildim ancak.

iCUE'yi kayıt girdileriyle beraber silmek için bir rehber var burada, aynı şekilde uygulayabilirsin.

Anladım, o zaman programı kayıt girdileri dahil komple silip bir daha yükleyin. Aynı sorunu bende G.SKILL ramlerle yaşıyordum böyle çözebildim ancak.

iCUE'yi kayıt girdileriyle beraber silmek için bir rehber var burada, aynı şekilde uygulayabilirsin.

Sildim bir kaç gün düzeldi sonra tekrar aynı şekilde olmaya başladı

Onu üstteki attığınız linkten mi yapacağım. Detaylandırır mısınız?
Üstteki link başka bir program için ama sadece isimler farklı, bu yöntemi kullanarak komple Armoury Crate uygulamasını silin sonra bir daha yükleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı