SchFeazz
Kilopat
Hayır yalnızca Armoury CrateBaşka kullandığın RGB programı var mı ?
Anladım, o zaman programı kayıt girdileri dahil komple silip bir daha yükleyin. Aynı sorunu bende G.SKILL ramlerle yaşıyordum böyle çözebildim ancak.Hayır yalnızca Armoury Crate
Sildim bir kaç gün düzeldi sonra tekrar aynı şekilde olmaya başladıAnladım, o zaman programı kayıt girdileri dahil komple silip bir daha yükleyin. Aynı sorunu bende G.SKILL ramlerle yaşıyordum böyle çözebildim ancak.
iCUE'yi kayıt girdileriyle beraber silmek için bir rehber var burada, aynı şekilde uygulayabilirsin.
![]()
Perform a clean reinstallation of the Corsair Utility Engine (iCUE)
If your Corsair Utility Engine (iCUE) runs into performance or behavior issues due to corrupted local files, you can perform a clean reinstallation of iCUE to try and resolve the problem. Before un...help.corsair.com
Kayıt girdileri dahil sildin mi ? Normal denetim masasından kaldırmayı demiyorum.Sildim bir kaç gün düzeldi sonra tekrar aynı şekilde olmaya başladı
Onu üstteki attığınız linkten mi yapacağım. Detaylandırır mısınız?Kayıt girdileri dahil sildin mi ? Normal denetim masasından kaldırmayı demiyorum.
Üstteki link başka bir program için ama sadece isimler farklı, bu yöntemi kullanarak komple Armoury Crate uygulamasını silin sonra bir daha yükleyin.Onu üstteki attığınız linkten mi yapacağım. Detaylandırır mısınız?
Üstteki link başka bir program için ama sadece isimler farklı, bu yöntemi kullanarak komple Armoury Crate uygulamasını silin sonra bir daha yükleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.