gallee Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Altuğ karatekin dedi: ROG Keris aldım 1 ay oldu çok iyi fare öneririm. Omen Reactor'den geçtim. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. Yorumlarda Armoury Crate çalışmıyor macro atanmıyor demişler doğru mu? Macro atayabiliyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2023
Altuğ karatekin dedi: ROG Keris aldım 1 ay oldu çok iyi fare öneririm. Omen Reactor'den geçtim. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. Yorumlarda Armoury Crate çalışmıyor macro atanmıyor demişler doğru mu? Macro atayabiliyor muyuz?
Khapnols Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #2 Bende başka bir ASUS fare var makro ayarlama kısmı aynı pencere. Armoury Crate ile makro kaydı yapabiliyorsun. Şimdi tekrar denedim çalışıyor. Artı 0 Eksi
Bende başka bir ASUS fare var makro ayarlama kısmı aynı pencere. Armoury Crate ile makro kaydı yapabiliyorsun. Şimdi tekrar denedim çalışıyor.