A atomhuro Centipat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 743 Çözümler 2 30 Aralık 2021 #11 Güncelleme geldi neden kimsenin haberi yok? Armoury Crate 5.0.11.0 güncellemesi yayınlandı
whatsername21 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.569 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #12 KafadanKontak dedi: Benim fare ve klavye sadece oradan ayarlanıyor ama. Ayrıca tüm sistemimin ARGB LED'leri. Mecburum yani Genişletmek için tıkla... Benim de soğutucudaki RGB'ye kadar Armoury Crate üzerinden ayarlanıyor ancak dediğim gibi sırf Armoury Crate için Windows dilini değiştirmeyeceğim. Bir nevi boykot ediyorum şu an. atomhuro dedi: Güncelleme geldi neden kimsenin haberi yok? Armoury Crate 5.0.11.0 güncellemesi yayınlandı Genişletmek için tıkla... Bende bu update ile de düzelmemişti Herkesi ilgilendirdiği için bilgilendirme yapıyorum: Windows 11'e geçince sorun çözüldü tamamen. Son düzenleme: 31 Aralık 2021
KafadanKontak dedi: Benim fare ve klavye sadece oradan ayarlanıyor ama. Ayrıca tüm sistemimin ARGB LED'leri. Mecburum yani Genişletmek için tıkla... Benim de soğutucudaki RGB'ye kadar Armoury Crate üzerinden ayarlanıyor ancak dediğim gibi sırf Armoury Crate için Windows dilini değiştirmeyeceğim. Bir nevi boykot ediyorum şu an. atomhuro dedi: Güncelleme geldi neden kimsenin haberi yok? Armoury Crate 5.0.11.0 güncellemesi yayınlandı Genişletmek için tıkla... Bende bu update ile de düzelmemişti Herkesi ilgilendirdiği için bilgilendirme yapıyorum: Windows 11'e geçince sorun çözüldü tamamen.