I intel pentium 4 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 376 Çözümler 5 5 Mart 2021 #1 Merhaba. Armoury Crate RAM'leri görmüyor. RAM'lerin RGB'sini ayarlayamıyorum. Eskiden görüyordu silip tekrar kurunca görmemeye başladı, ne yapabilirim?
Merhaba. Armoury Crate RAM'leri görmüyor. RAM'lerin RGB'sini ayarlayamıyorum. Eskiden görüyordu silip tekrar kurunca görmemeye başladı, ne yapabilirim?
BABER Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 547 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #2 intel pentium 4 dedi: Merhaba. Armoury Crate RAM'leri görmüyor. RAM'lerin RGB'sini ayarlayamıyorum. Eskiden görüyordu silip tekrar kurunca görmemeye başladı, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Maalesef sıfırlama ile çözülüyor bu durum. Uygulama ve servisleri stabil değil. Bir de nasıl silip, yüklediniz?
intel pentium 4 dedi: Merhaba. Armoury Crate RAM'leri görmüyor. RAM'lerin RGB'sini ayarlayamıyorum. Eskiden görüyordu silip tekrar kurunca görmemeye başladı, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Maalesef sıfırlama ile çözülüyor bu durum. Uygulama ve servisleri stabil değil. Bir de nasıl silip, yüklediniz?
I intel pentium 4 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 376 Çözümler 5 5 Mart 2021 #3 BABER dedi: Maalesef sıfırlama ile çözülüyor bu durum. Uygulama ve servisleri stabil değil. Bir de nasıl silip, yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Anakartımın sürücü destek sayfasındaki Armoury Crate Uninstall Tool ile sildim. Yanlış silmiş olabilir miyim?
BABER dedi: Maalesef sıfırlama ile çözülüyor bu durum. Uygulama ve servisleri stabil değil. Bir de nasıl silip, yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Anakartımın sürücü destek sayfasındaki Armoury Crate Uninstall Tool ile sildim. Yanlış silmiş olabilir miyim?
BABER Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 547 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #4 intel pentium 4 dedi: Anakartımın sürücü destek sayfasındaki Armoury Crate Uninstall Tool ile sildim. Genişletmek için tıkla... O durumda sistemi sıfırlamak tek çare olabilir. ASUS online destek kısmından destek isteyebilirsiniz. Armoury Crate başarısız bir yazılım. OpenRGB kullanabilirsiniz ancak kendi riskinizde onun kullanımı.
intel pentium 4 dedi: Anakartımın sürücü destek sayfasındaki Armoury Crate Uninstall Tool ile sildim. Genişletmek için tıkla... O durumda sistemi sıfırlamak tek çare olabilir. ASUS online destek kısmından destek isteyebilirsiniz. Armoury Crate başarısız bir yazılım. OpenRGB kullanabilirsiniz ancak kendi riskinizde onun kullanımı.
I intel pentium 4 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 376 Çözümler 5 9 Mart 2021 #5 BABER dedi: O durumda sistemi sıfırlamak tek çare olabilir. ASUS online destek kısmından destek isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim
BABER dedi: O durumda sistemi sıfırlamak tek çare olabilir. ASUS online destek kısmından destek isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim