E Emrecy Femtopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #11 ben yükleme başarısız hatası alıyorum, ağ hatası diyor ne yazıkki yükleyemedim quibblees dedi: Bugün yeni bir güncelleme geldi sorun düzeltilmiş deneyebilirsiniz. Ancak ürünlerin asus değilse armoury crate kullanmanı önermem çok sorunlu bir yazılım Genişletmek için tıkla... sitesinden baktım ama benim 2 hafta önce yüklediğim güncel versiyonla aynı sizin bugün güncellemişler dediğiniz sürüm hangisi? birde win kaç için? Son düzenleme: 6 Temmuz 2022
ben yükleme başarısız hatası alıyorum, ağ hatası diyor ne yazıkki yükleyemedim quibblees dedi: Bugün yeni bir güncelleme geldi sorun düzeltilmiş deneyebilirsiniz. Ancak ürünlerin asus değilse armoury crate kullanmanı önermem çok sorunlu bir yazılım Genişletmek için tıkla... sitesinden baktım ama benim 2 hafta önce yüklediğim güncel versiyonla aynı sizin bugün güncellemişler dediğiniz sürüm hangisi? birde win kaç için?
Q quibblees Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7 6 Temmuz 2022 #12 Emrecy dedi: ben yükleme başarısız hatası alıyorum, ağ hatası diyor ne yazıkki yükleyemedim sitesinden baktım ama benim 2 hafta önce yüklediğim güncel versiyonla aynı sizin bugün güncellemişler dediğiniz sürüm hangisi? birde win kaç için? Genişletmek için tıkla... siteden güncellemedim armoury crate uygulaması üzerinden güncelledim. Armoury crate>ayarlar>güncelleme merkezi>güncellemeleri denetle
Emrecy dedi: ben yükleme başarısız hatası alıyorum, ağ hatası diyor ne yazıkki yükleyemedim sitesinden baktım ama benim 2 hafta önce yüklediğim güncel versiyonla aynı sizin bugün güncellemişler dediğiniz sürüm hangisi? birde win kaç için? Genişletmek için tıkla... siteden güncellemedim armoury crate uygulaması üzerinden güncelledim. Armoury crate>ayarlar>güncelleme merkezi>güncellemeleri denetle
E Emrecy Femtopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #13 quibblees dedi: siteden güncellemedim armoury crate uygulaması üzerinden güncelledim. Armoury crate>ayarlar>güncelleme merkezi>güncellemeleri denetle Genişletmek için tıkla... benimki kurdugumdan beri güncel bende oradan baktım
quibblees dedi: siteden güncellemedim armoury crate uygulaması üzerinden güncelledim. Armoury crate>ayarlar>güncelleme merkezi>güncellemeleri denetle Genişletmek için tıkla... benimki kurdugumdan beri güncel bende oradan baktım