semihkee Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 62 Yer İstanbul 27 Ekim 2022 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli Samsung 970 EVO PLUS Ekran kartı Nvidia RTX 3060 Anakart Asus Prime B550M-K İşlemci Ryzen 5 5600X Geçenlerde Armoury Crate yükledim. Daha sonra kaldırdım lakin masaüstüne sağ tık yapınca hala programın ismi gözüküyor ve uygulama içine eklediğim oyunlar gözüküyor. Bunu nasıl kaldırabilirim? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 6,3 KB · Görüntüleme: 20
Geçenlerde Armoury Crate yükledim. Daha sonra kaldırdım lakin masaüstüne sağ tık yapınca hala programın ismi gözüküyor ve uygulama içine eklediğim oyunlar gözüküyor. Bunu nasıl kaldırabilirim?
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 27 Ekim 2022 #2 Hocam şu sayfadan armoury crate uninstall tool indirip dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS semihkee Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 62 Yer İstanbul 27 Ekim 2022 #3 Yok hocam, uninstall tool'da işe yaramıyor ne yazık ki. Oysa ki bütün bileşenleri kaldırması gerekiyor.. Artı 0 Eksi
Yok hocam, uninstall tool'da işe yaramıyor ne yazık ki. Oysa ki bütün bileşenleri kaldırması gerekiyor..