Armoury Crate uygulamasında GPU modu görünmüyor

MrDeha

Hectopat
ASUS TUF A15 RTX 4060 modelinde temiz Windows 11 kurulumu yaptım. BIOS ve sürücüler güncel, modelde MUX switch bulunmasına rağmen Armoury Crate'de GPU modları kısmı gözükmüyor. Uygulamayı uninstall tool ile defalarca kaldırıp geri yükledim.

ASUS TUF A15 RTX 4060 modelinde temiz Windows 11 kurulumu yaptım. BIOS ve sürücüler güncel, modelde MUX switch bulunmasına rağmen Armoury Crate'de GPU modları kısmı gözükmüyor. Uygulamayı uninstall tool ile defalarca kaldırıp geri yükledim.

Laptopun tam olarak modeli nedir?

İşlemcinizde iGPU olmadığı için bu modelde MUX switch ve Advanced Optimus bulunmuyor. O yüzden öyle bir mod yok. Normal.

İşlemcinizde iGPU olmadığı için bu modelde MUX switch ve Advanced Optimus bulunmuyor. O yüzden öyle bir mod yok. Normal.
Gerçekten siz deyince farkettim. Fakat oyunlarda GPU %30 - %40 civarlarında kalıyor hep ayarları en yükseğe çeksem dahi, bu neden kaynaklanıyor olabilir ?

Gerçekten siz deyince fark ettim. Fakat oyunlarda GPU %30 - %40 civarlarında kalıyor hep ayarları en yükseğe çeksem dahi, bu neden kaynaklanıyor olabilir?

Onun için yeni konu açabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı