ASUS TUF A15 RTX 4060 modelinde temiz Windows 11 kurulumu yaptım. BIOS ve sürücüler güncel, modelde MUX switch bulunmasına rağmen Armoury Crate'de GPU modları kısmı gözükmüyor. Uygulamayı uninstall tool ile defalarca kaldırıp geri yükledim.
FA507NVRLaptopun tam olarak modeli nedir?
FA507NVR.
Gerçekten siz deyince farkettim. Fakat oyunlarda GPU %30 - %40 civarlarında kalıyor hep ayarları en yükseğe çeksem dahi, bu neden kaynaklanıyor olabilir ?İşlemcinizde iGPU olmadığı için bu modelde MUX switch ve Advanced Optimus bulunmuyor. O yüzden öyle bir mod yok. Normal.
ASUS TUF Gaming A15 (2023) - Tech Specs|Laptops For Gaming|ASUS Global
2023 TUF Gaming A15 is equipped with Windows 11, up to an AMD Ryzen⢠7040 Series Processor and up to a NVIDIA® RTX⢠4070 Laptop GPU. Fluid gameplay awaits on up to a QHD 165Hz display. Coupled with military-grade durability lets you take your game anywhere.www.asus.com
Gerçekten siz deyince fark ettim. Fakat oyunlarda GPU %30 - %40 civarlarında kalıyor hep ayarları en yükseğe çeksem dahi, bu neden kaynaklanıyor olabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.