batu2631 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 119 23 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar ASUS Gladius 2 Core kullanıyorum. Armoury Crate kurunca bir sürü yazılım yükleniyor ve ağır bir program. Ben sadece faremi kontrol etmek istiyorum, başka program kullanılabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2021
Arkadaşlar ASUS Gladius 2 Core kullanıyorum. Armoury Crate kurunca bir sürü yazılım yükleniyor ve ağır bir program. Ben sadece faremi kontrol etmek istiyorum, başka program kullanılabilir mi?
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 23 Nisan 2021 #2 ASUS'un her şeyi tek programda toplama işini tam becerememesinden kaynaklı. Maalesef farklı bir yazılım ile düzgün bir kontrol yapamazsınız.
ASUS'un her şeyi tek programda toplama işini tam becerememesinden kaynaklı. Maalesef farklı bir yazılım ile düzgün bir kontrol yapamazsınız.
ae00 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 341 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #3 Uyumlu mu bilmiyorum ama Microsoft Store'da TUF ve ROG Aura Core adlı iki program vardı. RGB kontrolü için bir dönem kullanmıştım.
Uyumlu mu bilmiyorum ama Microsoft Store'da TUF ve ROG Aura Core adlı iki program vardı. RGB kontrolü için bir dönem kullanmıştım.