Armoury Crate vs G-Helper

Spikexz

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller. Aklıma takılan ama halen daha cevap bulamadığım bir konu var. Yaklaşık 1 yıldır ASUS TUF A15 2023 kullanmaktayım ve ilk başlarda 7-8 ay Armoury Crate kullandım. Sonra forumlarda gezinirken G-Helper diye bir programla karşılaştım Armoury ile aynı özelliklere sahip ve aynı işlevi görüyor. Armoury Crate'de pilde iGPU ile 5-6 civarı ekran süresi alıyordum. Video izlemede G-Helper ile aynı kullanım profilinde 8-9 saatlere çıktı inanılnaz bir şey bu iki program arasında avantaj dezavantaj olarak ne fark vardır? Resmi yazılım kullanmak daha mı iyi olur? Desteklerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Armoury Crate kullanıyorum değişmek için herhangi bir sebebim yok. G-Helper'ı ilk defa duydum bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatabilir.

Bende Armoury Crate kullanıyorum değişmek için herhangi bir sebebim yok. G-Helper'ı ilk defa duydum bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatabilir.

G-Helper Armoury Crate'in 4 GB gibi yüksek bir depolama alanı yerine ve gereksiz ASUS hizmetlerini arka planda çalıştırmak yerine sadece birkaç MB'lık bir EXE dosyası ile Armoury Crate'in tüm işlevlerini tek programda yerine getirmeni sağlıyor Armoury Crate de olduğu gibi BIOS'tan alıyor fan profillerini, hem hafif hem de hızlı bir alternatif Armoury Crate'e göre GitHub'da bir kullanıcı yapmış bu programı arayüzü sade kullanışlı ben memnunum bayağıdır ancak herhangi bir yazılım sorunu yaşatıp yaşatmamasından korkuyorum program açık kaynaklı ama bilmiyorum.

Link: GitHub - seerge/g-helper: Lightweight Armoury Crate alternative for Asus laptops and ROG Ally. Control tool for ROG Zephyrus G14, G15, G16, M16, Flow X13, Flow X16, TUF, Strix, Scar and other models

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı