CarGourmet Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 77 8 Mart 2024 #1 Armoury Crate programı çok yavaş ve RGB ayarlarken sorun yaşıyorum. Yerine kullanabileceğim bir program var mı?
Armoury Crate programı çok yavaş ve RGB ayarlarken sorun yaşıyorum. Yerine kullanabileceğim bir program var mı?
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.390 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 8 Mart 2024 #2 Hayır yok. Hocam ayrıca yaptığınız RGB'yi ayarlayıp uygulamadan çıkabilir hatta silebilirsiniz yaptığınız RGB seçili kalması gerek.
Hayır yok. Hocam ayrıca yaptığınız RGB'yi ayarlayıp uygulamadan çıkabilir hatta silebilirsiniz yaptığınız RGB seçili kalması gerek.
Jacob STONE Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 260 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Mart 2024 #3 CarGourmet dedi: Armoury Crate programı çok yavaş ve RGB ayarlarken sorun yaşıyorum. Yerine kullanabileceğim bir program var mı? Genişletmek için tıkla... OpenRGB_0.9 Memnun kalacaksınız tahminimce.
CarGourmet dedi: Armoury Crate programı çok yavaş ve RGB ayarlarken sorun yaşıyorum. Yerine kullanabileceğim bir program var mı? Genişletmek için tıkla... OpenRGB_0.9 Memnun kalacaksınız tahminimce.
CarGourmet Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 77 8 Mart 2024 #4 Jacob STONE dedi: OpenRGB_0.9 Memnun kalacaksınız tahminimce. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, deneyeceğim kullanmayı.
Jacob STONE dedi: OpenRGB_0.9 Memnun kalacaksınız tahminimce. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, deneyeceğim kullanmayı.
E egmnerl Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #5 SignalRGB harikadır.