KiralAB Hectopat Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #1 Selam arkadaşlar, kurulum yaparken birkaç dk sonra bitti diye uyarı geliyor tamama basıyorum ama bu yer açık kalıyor bunun sebebi nedir? Bu yer açık kalmasına rağmen Armoury Crate'e girebiliyorum. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 219 KB · Görüntüleme: 88
Selam arkadaşlar, kurulum yaparken birkaç dk sonra bitti diye uyarı geliyor tamama basıyorum ama bu yer açık kalıyor bunun sebebi nedir? Bu yer açık kalmasına rağmen Armoury Crate'e girebiliyorum.
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 24 Ağustos 2022 #2 Az önce bende de oldu sorun, bugün aldığım ROG G15 serisinde, yönetici olarak çalıştırıp bir daha başlatınca sorunum çözüldü.
Az önce bende de oldu sorun, bugün aldığım ROG G15 serisinde, yönetici olarak çalıştırıp bir daha başlatınca sorunum çözüldü.
KiralAB Hectopat Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #3 Wilfaelor dedi: Az önce bende de oldu sorun, bugün aldığım ROG G15 serisinde, yönetici olarak çalıştırıp bir daha başlatınca sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Benimkinin kurulumunda sorun yok sadece bu açık kalıyor uygulamaya giriyor.
Wilfaelor dedi: Az önce bende de oldu sorun, bugün aldığım ROG G15 serisinde, yönetici olarak çalıştırıp bir daha başlatınca sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Benimkinin kurulumunda sorun yok sadece bu açık kalıyor uygulamaya giriyor.
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 24 Ağustos 2022 #4 KiralAB dedi: Benimkinin kurulumunda sorun yok sadece bu açık kalıyor uygulamaya giriyor. Genişletmek için tıkla... İnan bir fikrim yok maalesef. Ben başlangıcında yaşadığım için hatayı.
KiralAB dedi: Benimkinin kurulumunda sorun yok sadece bu açık kalıyor uygulamaya giriyor. Genişletmek için tıkla... İnan bir fikrim yok maalesef. Ben başlangıcında yaşadığım için hatayı.