Çözüldü Armoury Crate yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nealarus

Kilopat
Merhaba. Bilgisayarıma format attım ve gerekli her şeyi yükledim. Sıra Armoury Crate'e geldi ama yükleme ekranında kalıyor. Yaklaşık 1 saattir bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    673 KB · Görüntüleme: 1.144
Çözüm
ASUS bir mouse'm olduğu için kullanmak zorundayım, şarj'ı görebilmek için.

Bende de ASUS ROG Pugio II mevcut dediğim gibi yapın benim de formattan sonra Armoury yüklerken 1 saat bekletiyordu her seferinde, çözdüm artık PC'yi restartlıyorum ve tekrar yüklüyorum sorun ortadan kalkıyor.
Merhaba. Bilgisayarıma format attım ve gerekli her şeyi yükledim. Sıra Armoury Crate'e geldi ama yükleme ekranında kalıyor. Yaklaşık 1 saattir bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bende de formattan sonra aynısı oluyor PC'ye restart at tekrar kurmayı dene ama bekletiyor bayağı kapatma programı.

Alakası yok RAM'in 16 GB ise gayet rahat çalıştırıyor bende hem Armoury var hem de Aura Sync yüklü normal çalışıyor.

32 GB RAM kullanıyorum. Armoury Crate yüklediğin zaman 49234923 tane servis çalıştırıyor arka planda ve buna gerek yok. Keza Aura Sync'te öyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
32 GB RAM kullanıyorum. Armoury Crate yüklediğin zaman 49234923 tane servis çalıştırıyor arka planda ve buna gerek yok. Keza Aura Sync'te öyle.

Başlıkla alakasız şeyler yazıyorsunuz konu başlığında yükleyemedim yardımcı olun diyor, siz ise yüklemeyin boş yere sistemi yavaşlatıyor diyorsunuz.

ASUS bir mouse'm olduğu için kullanmak zorundayım, şarj'ı görebilmek için.

Bende de ASUS ROG Pugio II mevcut dediğim gibi yapın benim de formattan sonra Armoury yüklerken 1 saat bekletiyordu her seferinde, çözdüm artık PC'yi restartlıyorum ve tekrar yüklüyorum sorun ortadan kalkıyor.

Çözüm
Hocam denedim dediğiniz şekilde ve şu an yüklemeyi başardım, çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı