Phoenixx123 Femtopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #1 Armoury Crate'de daha iyi görüntü kalitesi olması için hangi game Visual modunu seçmeliyim?
Kyzler Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 512 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #2 Ben defoultda kullanıyorum filtreli oynamayı sevmiyorum
WinTime Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 2.184 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diyetisyen Öğrenci 27 Mart 2025 #3 Racing ?
Phoenixx123 Femtopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #4 WinTime dedi: Racing ? Genişletmek için tıkla... Racing modu üstünde de yazdığı gibi fps oyunları falan için iyi. Sinema, RTS/RPG ve Scenery iyi gibi duruyor ama karar veremedim. Kyzler dedi: Ben defoultda kullanıyorum filtreli oynamayı sevmiyorum Genişletmek için tıkla... Default da iyi ama daha gerçekçi olabilir gibi.
WinTime dedi: Racing ? Genişletmek için tıkla... Racing modu üstünde de yazdığı gibi fps oyunları falan için iyi. Sinema, RTS/RPG ve Scenery iyi gibi duruyor ama karar veremedim. Kyzler dedi: Ben defoultda kullanıyorum filtreli oynamayı sevmiyorum Genişletmek için tıkla... Default da iyi ama daha gerçekçi olabilir gibi.