Armoury Crate'e Alternatif

Modlara not: Uygulama, içerik bana aittir, video bana aittir, arkadaşların faydalanması için paylaşıyorum. Uygulama özellikleinin tamamını GitHub'da yazdığım için oradan ayrı bir şey yazmam pek mümkün değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bugün sizlere keşfedip çok beğendiğim ve kesinlikle Türkçeleştirmem gerek diyerek giriştiğim bir uygulamayı anlatmak istiyorum.
Uygulamayı kendim Türkçe'ye çevirip birkaç ufak ayar ve optimizasyon ekleyip sizlere sunuyorum. Umarım uygulama hoşunuza gider. İyi seyirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet, eğer kurcalayıp bozduysanız

C:\Users\%username%\AppData\Roaming\GHelper

bu konumdaki verileri silin. tamam.

Eki Görüntüle 2139930
"armoury create otomatik overclock yapıyor(rog boost). Ghelper yapmıyor." hocam şöyle bir şey demişsiniz, turbo modda ac'ye göre daha az fps alma sorunu nasıl çözülüyor Ghelperda peki?

çok teşekkürler bu arada cevaplarınız için.

bellek çekirdek.
hocam son olarak, bilgisayarı eco modda kapatıyorum ama yeniden açınca harici gpuya geçiyor kendi kendine. bunu nasıl düzeltebilirim?

hocam son olarak, bilgisayarı eco modda kapatıyorum ama yeniden açınca harici gpuya geçiyor kendi kendine. bunu nasıl düzeltebilirim?
öyle olması daha iyi kurcalama.

Hocam keşke bana da böyle açıklayıcı cevap verseydiniz. Sırf bunun yüzünden 2 ay sıkıntı çektim. Oynadığım oyunlarda çökmeler yaşıyordum ve servise gönderdim. 1.5 saatlik zorlu furmark stres testine tabi tutulmuş ve donanımsal bir sorunla karşılaşılmamış. Sonradan anladım ki Ac stabil çalışmadığı için oluyormuş. MSI afterburner ile oc yapacaktım manuel olarak.

Ac gibi yüksek performans elde edebilmenin bir yolu var mı manasında sormuştum.
GPU oc sini fulle.
Peki bu işlem güvenli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…