Armoury Crate'e Alternatif

Modlara not: Uygulama, içerik bana aittir, video bana aittir, arkadaşların faydalanması için paylaşıyorum. Uygulama özellikleinin tamamını GitHub'da yazdığım için oradan ayrı bir şey yazmam pek mümkün değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bugün sizlere keşfedip çok beğendiğim ve kesinlikle Türkçeleştirmem gerek diyerek giriştiğim bir uygulamayı anlatmak istiyorum.
Uygulamayı kendim Türkçe'ye çevirip birkaç ufak ayar ve optimizasyon ekleyip sizlere sunuyorum. Umarım uygulama hoşunuza gider. İyi seyirler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yaaaaaaani. Desteklede konuştum laptop cihazınızla uygun tek adaptör laptop ile gönderilen adaptör dedi. Sana gönderilen adaptörden hiç bahsetmedi bile

Yaaaaaaani. Desteklede konuştum laptop cihazınızla uygun tek adaptör laptop ile gönderilen adaptör dedi. Sana gönderilen adaptörden hiç bahsetmedi bile
asus servisi muazzam...

O sırada ölen batarya:
- Ben kalkayım artık.

O sırada ölen batarya:
- Ben kalkayım artık.

Ben bunları izleyip aldım G14 alacaktım aslında 6. nesil Ryzen'ler gelmedi diye G15 aldım.
Bu arada takılmalar anlık resetler artık olmuyor. Sorun çözülmüş gibi yıllar sonra

G14 serileri bile 280W-240W adaptör ile geliyor.

Önceki bilgisayarım 330W adaptör ile gelmişti ASUS'un genel olarak düşük watt adaptör gönderme huyu var sanırım ki zaten en yüksek adaptör de 240W ASUS markasında sitede gördüğüm kadarıyla. Yeni çıkan strixlerlerde 240W gönderiyormuş ve GPU 140-160 watt arası modellerde.

Bilgisayar yapmayı bilmiyorlar işte

Uygulamayı geliştirenin ve konu sahibinin ellerine sağlık. ASUS TUF Gaming F15 FX506LH (2020) ile uyumludur umarım. Denemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…