Armoury Crate'e Alternatif

Modlara not: Uygulama, içerik bana aittir, video bana aittir, arkadaşların faydalanması için paylaşıyorum. Uygulama özellikleinin tamamını GitHub'da yazdığım için oradan ayrı bir şey yazmam pek mümkün değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bugün sizlere keşfedip çok beğendiğim ve kesinlikle Türkçeleştirmem gerek diyerek giriştiğim bir uygulamayı anlatmak istiyorum.
Uygulamayı kendim Türkçe'ye çevirip birkaç ufak ayar ve optimizasyon ekleyip sizlere sunuyorum. Umarım uygulama hoşunuza gider. İyi seyirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'un bozuk

Bayağıdır böyle Windows 10 da da oluyordu sonra Windows 11'e kurdum sonra TPM sorunu çıktı Windows 10 kurdum sonra Armoury Crate kaldırdım tekrar Windows 11'e yükledim

AMD NEDEN İŞLEMCİ ÜRETİYOR Kİ. AMD KAYNAKLI HATALARDAN BIKTIM

Son düzenleme:
İyi bari çok sevindim , ben hiç yaşamadım o sorunu çok şükür...

Ya bu programda pldeyken pil deşarjı 12-15 watt arası değişiyor ve pil için 5 saat veriyor. Pil boyutuna göre bu normal değil. Program doğru mu sence? Mesela şu an 12.4'e sabitlendi 5 saat 6 dakika görünüyor.

Program doğru mu sence?
Program doğru.

90 / 12 = 7.5 saat
Ama windowsun ölçümü bu şekilde değil. Windows bakıyor 3 Dk da %1 azalmış 300/60 = 5 saat pil diyor.

2-15 watt arası değişiyor ve pil için 5 saat veriyor. Pil boyutuna göre bu normal değil.
Yani aslında 7-8 tüketmesi lazım pc nin ama bilmiyorum ryzen sıkıntılı.

01:32 de %100dü mesajı yazarken şu an %78. 1 saat 7 dakikada %22 azalmıs ses açsam bir de %35 giderdi

01:32 de %100dü mesajı yazarken şu an %78. 1 saat 7 dakikada %22 azalmıs ses açsam bir de %35 giderdi
Aslında tüketimin bie tık fazlaymış senin, İşlemciyi 5-10W a sabitleyip kullanıyorum ben. Güç seçeneklerinden de maksimum işlemci hızını %80 yapıyorum. O şekilde youtube da 12W oluyor işte. 6-7 saat ekran alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…