Armoury Crate'e Alternatif

Modlara not: Uygulama, içerik bana aittir, video bana aittir, arkadaşların faydalanması için paylaşıyorum. Uygulama özellikleinin tamamını GitHub'da yazdığım için oradan ayrı bir şey yazmam pek mümkün değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bugün sizlere keşfedip çok beğendiğim ve kesinlikle Türkçeleştirmem gerek diyerek giriştiğim bir uygulamayı anlatmak istiyorum.
Uygulamayı kendim Türkçe'ye çevirip birkaç ufak ayar ve optimizasyon ekleyip sizlere sunuyorum. Umarım uygulama hoşunuza gider. İyi seyirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
knk şimdi ben bu uygulamayı kurudum acyi kaldırdım sonrasınd klavyemde geçikmeler başladı sence sebebi nedir daha öncede olmuşt güncelleme çözmüştü kafayı yemek üzereyim az kaldı

Onun sebebi bios ile alakalı. son Bios güncellemesi mahfetti herkesi. Benim de fanlar durmuyor dengeli modda.

sessiz modda kullanın ben oyun dısında komple sessizde tutuyorum gayet iyi performansta kaybetmiyor yani

@Teccno uygulamaya GPU kontrolü gelmiş baktınmı

Hadi bakalım umarım düzgün çalışır

Dosya Ekleri

• asdsa.png
    57,7 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…