Armut benzeri platform önerisi

Makaleler
2
Yer
Yalova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa.
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Merhaba, teknik destek hizmeti verebilmek için platform arayışındayım. VARMI uygulamasında bir ilan verdim fakat sanırım hiç kullanılmıyor bir tane bile iş gelmedi 1 haftadır. Armuttan çok geliyor fakat armutun sistemi hiç hizmet veren dostu değil. Başka siteler, uygulamalar varsa onları da kullanmak isterim. Önerilere açığım.

Teknik destek ne üzerine?

Parça tamiri haricinde her şey. Amacım bunun üzerinden kazanç sağlamakla birlikte insanları bilgisayarcılara veya teknik servislere mecbur bırakmamak. Örnek; bilgisayar toplama, parça değişimi, termal macun değişimi ve genel temizlik. Bunların yanında öneriler, yol gösterme. Bu işlerden hiç anlamayan insanlar var ve anlamak zorunda da değiller. Armut üzerinden ilk aldığım iş bilgisayarcıdan mağdur olmuş biriydi. Yüksek fiyata dandik bir sistem satıp arızalandığında da format atıp göndermişler mesela. Böyle çok vaka görüyoruz. Bu alanda bilgi ve tecrübe sahibi kişilere ihtiyaç var diye düşünüyorum. Hele ki İstanbul gibi bir yerde.

Son düzenleme:
Merhaba hocam ben de benzer bir uygulama arıyorum siz bulabildiniz mi?
Sadece VARMI adlı uygulama mevcut piyasada. Onda da hesabı açtığımdan beri bir tane bile iş düşmedi. Hiç işleyen bir uygulama değil.

@celilemrednsmnt, 2020 yılında yazdığınız isteğe bir karşılık buldunuz mu?
Şu günlerde ben de öyle bir hizmet sunmak istiyorum Ankara, Çankaya'da?
Teşekkürler.

Son düzenleme:
@celilemrednsmnt, 2020 yılında yazdığınız isteğe bir karşılık buldunuz mu?
Şu günlerde ben de öyle bir hizmet sunmak istiyorum Ankara, Çankaya'da?
Teşekkürler.
Maalesef. Türkiye'de rağbet gören bir şey değil. Türkiye'de insanlar ya tanıdıkları tarafından ya da tanımadıkları tarafından dolandırılmaya bayılıyorlar. Dijital platform üzerinden bir tamirci bulma fikri kimsenin aklına yatmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı