Motosiklet soğuk marşta jikle en üst konuma getirilir motor ısıtılır. motor hareket haline geçtiğinde ise kapatılır.Motor bayiden geldi geleli jikle hep ortada. Motor orta ve en alt jiklede çalışıyor ama en üst ciklede çalışmadı hiç. Konumu nerede olması gerek?
Bu motorda motor soğukken en üste getirdiğimde motor hiç çalışmıyor.0 yani tık bile yok.En alt ve ortadayken çalışıyor soğukta.Motosiklet soğuk marşta jikle en üst konuma getirilir motor ısıtılır. motor hareket haline geçtiğinde ise kapatılır.
Motosiklet soğuk marşta jikle en üst konuma getirilir motor ısıtılır. Motor hareket haline geçtiğinde ise kapatılır.
Son konuma gelince motor fazla yakıttan dolayı boğuluyor ve stop ediyor.Aynısı benim motorumda da var.Az veya ortada sorun yok fakat sonuna kadar jikle açarsam boğulup stop ediyor.Yarım açmanız yeterli.Motor normal rolantisine gelince kapatın.Motor bayiden geldi geleli jikle hep ortada. Motor orta ve en alt jiklede çalışıyor ama en üst ciklede çalışmadı hiç. Konumu nerede olması gerek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.