Arora Cappucino 50CC alınır mı?

exipol

Hectopat
Daha fazla  
70-85k aralığında motor bakıyorum 50CC motora bu parayı vermek her ne kadar içime sinmese de ilk motor deneyimim olacak ve uzun süreli kullanmayı planlıyorum. Motor parçalarından, kalitesinden de pek anlamıyorum fakat bu motorun duruşu özellikle yeşil rengi beni fena cezbetti. Gerek performans gerekse kullanışlılık açısından önereceğiniz başka motor var mıdır? Veyahut Cappucino 50 alınabilecek bir motor mudur?

50cc ciddi anlamda tehlikeli bir motor, yeteri kadar hızlanmadığı için trafiğin 80km hızla aktığı yollarda sıkıntı yaşarsın. Sana tavsiyem Kuba Brilliant Pro Plus olur ruhsatta 50cc gözüküyor fakat fabrika çıkışlı 125cc araştırmanı öneririm. Daha rahat edersin.

50cc ciddi anlamda tehlikeli bir motor, yeteri kadar hızlanmadığı için trafiğin 80km hızla aktığı yollarda sıkıntı yaşarsın. Sana tavsiyem Kuba Brilliant Pro Plus olur ruhsatta 50cc gözüküyor fakat fabrika çıkışlı 125cc araştırmanı öneririm. Daha rahat edersin.
Biraz araştırma sonrası bahsettiğin model kafama daha bi yattı mersin bayisini aradığımda hem ellerinde hem de fabrikada bu modelden olmadığını öğrendim bu biraz üzdü 🥲

B ehliyet ve aciliyetin varsa 50cc iyi ama yine bu fiyat fazla, benzer görünüşte Bluebird öneririm çok daha uyguna bulursun. Ya da 55-65k bandında Arora Freedom 50ccden yükseltilmiş 125ccler de var.

Aciliyetin yoksa da A2 alıp o fiyata ikinci el TVS Raider 125 bakabilirsin. Scooter olarak da başka seçenekler vardır tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı