Arora Instagram hesabı gerçek mi?

KARA1964

Hectopat
1 haftadır keşfette görüyorum fiyatlarının ucuz olmasının sebebini de şu şekilde açıklamışlar.
Fiyatlar vergisiz fiyatlardır. Devlet onaylı toplu ithal şirketi olduğumuz için devlet bizden sadece faturalandırma ücreti talep etmektedir. Belgelerin ücreti de düşük olduğu için siz değerli müşterilerimize yansıtmıyoruz. Turkiye Cumhuriyeti henüz bu araçlar için vergilendirme ve düzenleme getirmediği için vergisiz fiyatlardan alabilirsiniz. İleri zamanlar da vergilendirme gelirse fiyatlar çok yükselecektir. Kaçırmamak için siparişinizi veriniz. Sipariş ederseniz gördüğünüz fiyattan alırsınız başka hiçbir ödeme yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gördüm bu hesabı tamamiyle yalan. Son zamanda bu hesaplar çok türedi. En son Brabus Smart'ı 50K ya satıyorlardı.

Sahte bir hesaba benziyor. PTT AVM devlet kurumu yazarak milletin güvenini kazanmaya çalışmış lakin orada da bireysel satış olduğu için güven olmaz. Biyografi kısmına PTT AVM hesap adresini koymak yerine telefon Whatsapp numarasını koymuş. Bir videosunda arkada açıkça bayii gibi bir yer gözükürken diğer video yorumunda müşteriye “Türkiye’de yerimiz yoktur efendim” yazmış. Gerisi size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…