Arpelia'dan çalışma masası alınır mı?

Bütçe
2200

xscofield123

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, genişliği 140 cm derinliği de 80 cm olan bir masa arıyorum. Karşıma Arpelia'dan bu masa çıktı: https://arpelia.com/urun/arpelia-calisma-masasi-140x80/. Daha önce bu modelden alıp kullanan birisi, deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum. Ayrıca bu istediğim boyutlarda başka masa önerileriniz olursa onlara da açığım. Herekese mutlu yıllar ve iyi sosyaller dilerim.

Masa sallanıyor eğer duvara yaslayacaksanız veya bazı sallanmasını önlemek için yapılan taktikler var.

Monitör tutucu ve kasa var benimkinin üstünde ama sorun olmuyor, bazen kolumu hızlı çevirirsem sallanıyor sakince dururken pek sallanma yok. Bu büyüklükte ve bütçede pek fazla alternatif olmadığı için mecburen aldım. IKEA çok pahalı, veya sağlam ürünler.

Marka nasıl bilmiyorum fakat bu tarz modeller genelde çok sallanır ve sağlam olmaz.
hocam nasıl bir model tercih etmeliyim sizce?

160x80 olanı var bende, sallanması fazla onun dışında hiçbir sorunu yok.
Yapma ya çok mu sallanıyor. O zaman almayayım pişmansan.

En mantıklı yol bunu alıp masanın arkasında ki orta yere monte etmek.

Hocam siz bu şekilde çözdünüz mü? En arka orta yere monteleyince sorun çözülüyor mu tamamen? Bacağa falan değme durumunda sıkıntı olmuyor demi

Çok sallanmıyor sadece çok hareket ederseniz sallanıyor veya sertçe yazı yazarken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…