Arrow 3.sezon ve The Flash

omeryldz

Hectopat
Merhabalar, Arrow'u 2 sezon izledim. 3. sezona başladıktan birkaç bölüm sonra The Flash ile birleştiklerini öğrendim. Tam olarak hatırlamıyorum kaçıncı bölüm olduğunu. Konuya hakim bir arkadaş hangi bölüm olduğunu ve ondan sonra nasıl ilerlediğini açıklayabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Flash Dizisiyle birleşmiyor sadece Ortak Bölümler var.Arrow önde gidiyor sadece bölüm olarak o yüzden Önce Arrowu izleyip Flashı izleyebilirsiniz...

Birleşme değil de, bir crossover mevcut, Flash'ın dizisinde bu bölüm ''Flash vs. Arrow'' , Green Arrow'un dizisinde ''The Brave and the Bold '' adlı bölümünde geçiyor. Arrow, 3. sezon 8. bölüm. Flash'ta ise 1. sezon 8. bölüm.

Hayır, o bölüm için gerek yok açıkçası. Ama ilerde de crossover olabilir. Fena bir dizi değil ben başlamanı öneririm.

Aynı evrende geçen iki dizi. Yakında Constantine dizisi de bu evrene katılacak. Ayrıca paralel evrenler sayesinde Supergirl'de katılabilir. Bildiğin bütün DC dizilerini yayınlanma tarihlerine göre izlemeni tavsiye ederim.

Arrow'u bitirdikten sonra Flash'a başlamayı düşünüyordum. İlk bölümünü izledikten sonra çok çocuksu olduğunu farkettim. Arrow düşmanlarıyla birebir dövüşürken Flash hızı kullanıp düşmanlarını etkisiz hale getiriyor. Bilmiyorum belki ileriki bölümlerde değişiyordur.

Aynı evrende geçiyorlar. Hatta Flash'ı canlandıran oyuncu Arrow'un 3. sezondan önceki sezonlarında da oynadı. İki karakter hakkında şunları söyleyebilirim, Arrow daha tecrübeli, fiziksel olarak çalışıyor ve büyük tecrübeleri var, Flash daha yeni, çalışma var ama yıldırımın verdiği özgüven ve güç sayesinde ve tecrübesi Arrow'a göre baya az. Önce Arrow'u izle derim, daha çok sarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…