Arsa mı Bilgisayar mı Almalı?

Ulan ülkenin geldiği hale bak Bilgisayar fiyatıyla arsa fiyatı nerdeyse eşit. Bence arsa alınır. Ne yapacaksın bilgisayarla oyun oynarsın mining yaparsın. Üstüne bir şey ekemezsin sonuçta, değil mi?
 
Tercihe bağlı. Ben olsam arsa alırdım.
 
2 yıl önce olsa önce arsa alır sonra ekran kartı alırdım tonla sistem kurardım "mining arsası" yapardım. Şimdi de satardim hepsini satardım.
 
Aldığın arsanin uzun yillar boyunca degerlenecegini dusunerek bos bos durmak yerine. Bilgisayar alip yillarca bir seyler ogrenip onun uzerinden gidersen arsadan kazanacagindan katkat fazlasini kazanirsin.
 
En iyisi ekran kartı almaktı da geç kaldık.
 
Kesinlikle (!) ekran kartı alınmalı. RX 470 - RX 480 - RX 570 - RX 580 - RX 590 fiyatlarının ne kadar yükseldiğine bakın. 4 yıl önce alsaydınız 100'er tane şimdi o paraya 10 tane arsa alırdınız. Ah ah ben diyorum da kimse beni dinlemiyor.
 
Aldığın arsanin uzun yillar boyunca degerlenecegini dusunerek bos bos durmak yerine. Bilgisayar alip yillarca bir seyler ogrenip onun uzerinden gidersen arsadan kazanacagindan katkat fazlasini kazanirsin.
Hocam bunun aynısını 1.000 TL'lik PC'ler ilede yapılabilir. 40.000 TL'yi bir bilgisayata vermek bence fantaziden öteye gidecek bir şey değil.
 
Arsa alıp üstüne kar koyup satmak; sonra tekrar arsa alıp tekrar üstüne kar koyup satmak, sonra tekrar ilk aldığım fiyata arsa alıp kar ettiğim parayla da bilgisayar alırdım.
 
Arsa .
Bu biraz doları 7de alıp 8 de satıp 8de alıp 9da satmak gibi bir şey değilse arsa. Yoksa tabi bilgisayar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…