Arsanın güzelliği nasıl anlaşılır ve ne güzel yapar?

messiciömer

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 16 yaşındayım ve araba hastasıyım. Şu anda nakitimiz yok ve babam en son bana güzel sözler söyleyerek (anladınız siz) lan az adam ol arabaya harcayacak 1 liramız yok ama arsaya harcayacağımız paramız var, bari az işime yara dedi. Bende arsa bakıyorum ama arsanın iyi olduğu nereden anlaşılır? Örneğin işte arabalardan örnek vereyim düşük kilometrelisi falan neye tekabül eder falan anlatırsanız sevinirim.

Hocam bu siteden bakın. Mantıken eğer etrafı canlıysa arsa değerlidir. Onun dışında kaç kat izin veriyor belediye gibi şeylerede bakın. Çok anlamam ama.

Konum olarak otoyol veya belde yakını olması değer katar ileride imar izni çıkarsa veya bir proje bölgesine yakın olursa değerinin üstünde sattırır. Ekstradan toprağı iyi ve verimli olmalı yetişecek mahsülleri çeşitliyse veya zeytin-kiraz gibi ağaçları varsa değer sağlar . Son olarak da boyutu bu fix diyebiliriz toprak boyutu değeri de değiştirir ilk maddelerde değeri katlayan maddelerdir. Ekstra bilgi toprak alımlarında örneğin 60 bin e tek arsadansa 20 bine üç arsa almak tapu miktarını bölmek kazandırır çünkü arsaların değeri hiçbir zaman borsanın altında kalmaz.

Hocam tarla değil binalık arsa bakıyorum İstanbul Anadolu tarafı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…