Arsaya nasıl bir yol bulunur?

unwanted

Decapat
Daha fazla  
Şimdi kooperatife bağlı bir asramız var 80 dönüm civarı. Ortasından yol geçiyor sol kısım imarlı sağ kısım imarsız. Yer olarak çok değerli ve işlek bir yer hemen 5 yıldızlı otellerin mekanların arkası denize 300 m yani.

Kooperatifte 70 kişi falan var. Yani sol kısıma üyelere yetecek kadar 150 m kare villa yapılıyor fakat yapılabilmesi için arsanın tamamı mı imarlı olması lazım? ben anlamadım gitti bu işi.

Kooperatif toplantısında divan başkanı müteahhit getirdi kendisine yetki istedi ama kimse istemedi villa yapılmasını nedenini ne onu da anlamadım

Sizce napılmalı bilen eden yol yordam gösterebilir mi?

Şimdi kooperatife bağlı bir asramız var 80 dönüm civarı. Ortasından yol geçiyor sol kısım imarlı sağ kısım imarsız. Yer olarak çok değerli ve işlek bir yer hemen 5 yıldızlı otellerin mekanların arkası denize 300 m yani.

Kooperatifte 70 kişi falan var. Yani sol kısma üyelere yetecek kadar 150 m kare villa yapılıyor fakat yapılabilmesi için arsanın tamamı mı imarlı olması lazım? Ben anlamadım gitti bu işi.

Kooperatif toplantısında divan başkanı müteahhit getirdi kendisine yetki istedi ama kimse istemedi villa yapılmasını nedenini ne onu da anlamadım.

Sizce napılmalı bilen eden yol yordam gösterebilir mi?

Hocam bu kadar büyük bir yere binlerce villa yapılır bunun bir örneği burj al papaz bu kadar büyük projeler biraz tehlikeli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı