Art arda 40 Robux aldıktan sonra "This purchase was not completed" hatası

zcanlenz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Mobilde art arda 40 Robux aldıktan sonra "This purchase was not completed" hatası veriyor, bu hatanın düzelmesi için belli bir süre beklemem mi gerek? Aranıza bilen biri varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Mobilde art arda 40 Robux aldıktan sonra "This purchase was not completed" hatası veriyor, bu hatanın düzelmesi için belli bir süre beklemem mi gerek? Aranıza bilen biri varsa sevinirim.
Muhtemelen hesabınızda 40 Robux seçeneği kapandı.

Evet google size email üzerinden mail atınca düzeliyor yani bende öyle düzeldi ama max 5dk içinde düzelir

Ben Bluestacks'ten alıyorum çık gir yapınca geri geliyor. O şekilde 3200 çektim.

Peki ya çekerken böyle bir hata olma ihtimali fazla mı?
Sen çok fazla alınca makbuz gelmiyor galiba bende alınca belli bir süre makbuz gelmedi sonra mail'e makbuz gelince tekrar alabildim.

Peki ya çekerken böyle bir hata olma ihtimali fazla mı?

BlueStacks ban sebebi değildir ve aynı telefon gibide olabilir 2 side mobilden çünkü bence çok ta bir şey olmaz çünkü denedim ama fazla abartmamanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…