Çok garip bir şey bilgisayarı öylesine kullanırken sırayla bunlar çıkıyor.
Bunlar her zaman çıkıyor oyunun tam ortasında adam vuracakken, canlı derste, masaüstünde, video izlerken, her yerde. Bunların tam ortada çıkması ve kapanması için 10 kez tamam tuşuna basmamın gerekmesi beni gıcık ediyor. Bu nedir ve format olmadan çözümü var mıdır?
Bunlar her zaman çıkıyor oyunun tam ortasında adam vuracakken, canlı derste, masaüstünde, video izlerken, her yerde. Bunların tam ortada çıkması ve kapanması için 10 kez tamam tuşuna basmamın gerekmesi beni gıcık ediyor. Bu nedir ve format olmadan çözümü var mıdır?
Bilgisayar arkada çalışan bir işlemi sürekli başlatmaya çalışıyor. Uygulamada çalışmıyor bu uyarıyı veriyor. Uygulamayı tespit edip kaldırmalısın.
---------------------
Ya da burdan 2008 den itibaren C++ 'leri indirmelisiniz.
Bilgisayar arkada çalışan bir işlemi sürekli başlatmaya çalışıyor. Uygulamada çalışmıyor bu uyarıyı veriyor. Uygulamayı tespit edip kaldırmalısın.
---------------------
Ya da burdan 2008 den itibaren C++ 'leri indirmelisiniz.
Eğer tekrar gelirseler bakıp geri dönüş yapacağım. @Bugs Bunny@Frederick Bishop
O hata çıktığında görev yöneticisinde babamın çok sevdiği Driver Booster'ın yanında gelen İobit Uninstaller çıktı. İobit ile ilgili tüm dosyaları sildim, büyük ihtimal çözüldü. Hepinize teşekkürler.