Artan DLL hataları

Ömer S

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4070TiSuper
AMD Ryzen 5 7600X
ASUS PRİME B650M-A WIFI II
Merhaba. Dün açtığım konuda LoL'e girince mavi ekran aldığımdan bahsetmiştim. Bugün LoL'ü sildim ve tekrar yüklüyorum bir sıkıntı yok gibi. Ama diğer çoğu oyun "DLL" hatası vermeye başlıyor. Far Cry 3'e girdiğim zaman önce ''ubiorbitapi_r2_loader.dll" hatası verdi. İnternetten yükleyip klasörün içine attım. Sonra da ''skidrow.dll" hatası verdi. Diskimde problem vardır diye "HD Tune" adlı programla tarama yaptım %100 çıktı. Ne yapmam lazım? Sanırım son çare format.
Cevap yazacak yok mu ?

Son düzenleme:
Merhaba. Dün açtığım konuda LoL'e girince mavi ekran aldığımdan bahsetmiştim. Bugün LoL'ü sildim ve tekrar yüklüyorum bir sıkıntı yok gibi. Ama diğer çoğu oyun "DLL" hatası vermeye başlıyor. Far Cry 3'e girdiğim zaman önce ''ubiorbitapi_r2_loader.dll" hatası verdi. İnternetten yükleyip klasörün içine attım. Sonra da ''skidrow.dll" hatası verdi. Diskimde problem vardır diye "HD Tune" adlı programla tarama yaptım %100 çıktı. Ne yapmam lazım? Sanırım son çare format.
Cevap yazacak yok mu?

CMD'ye sfc/scannow yazar mısınız?
DLL hatalarınıda hepsini bir listeler misinziz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı