Hocam şuan kullandığım kaskı artçı olarak kullanmaya devam edip exo 391 ya da 491 almak da mantıklı olabilir şuanlık drift l kullanıyorum fakat yazın motoru yükselteceğim için kaskı aldığımda beni biraz götürsün istiyorum.
Motozilla'yı ilk kez duydum ama internetten baktığımda İstanbul'da dükkanları var. Yorumlar varsa sattıkları herhangi bir ürünün altında oraya bakılarak anlaşılabilir.
SHIRO SHADOW SKULLCANDY SH-605SV FULLFACE MOTOSİKLET KASKI + İRİDYUM VİZÖR İspanya markası SHIRO ekonomik kask sınıfında fiyatına göre en iyi marka diyebiliriz, Avrupa birliği için yeni sertifika şartları olan ECE 22.06 sertifikası ve Amerika için zorunlu olan DOT sertifikalarına sahip, SHIRO...
temizekipman.com
Bahsettiğiniz ürün galiba bu. Kask alırken estetik görüntünün ön planda olmadığı kesin bir şey ama almışken siyah vizörle almak istiyorum.
SHIRO SHADOW SKULLCANDY SH-605SV FULLFACE MOTOSİKLET KASKI + İRİDYUM VİZÖR İspanya markası SHIRO ekonomik kask sınıfında fiyatına göre en iyi marka diyebiliriz, Avrupa birliği için yeni sertifika şartları olan ECE 22.06 sertifikası ve Amerika için zorunlu olan DOT sertifikalarına sahip, SHIRO...
temizekipman.com
Bahsettiğiniz ürün galiba bu. Kask alırken estetik görüntünün ön planda olmadığı kesin bir şey ama almışken siyah vizörle almak istiyorum.
SHIRO KATANA JOKER GÜNEŞ VİZÖRLÜ FULLFACE MOTOSİKLET KASKI Shiro'nun diğer modellerine göre daha konforlu, daha etli bir ped yapısına sahip ve güneş vizörü olan bir modelidir. İspanya markası SHIRO ekonomik kask sınıfında fiyatına göre en iyi marka diyebiliriz, Avrupa birliği için yeni sertifika...
SHIRO KATANA JOKER GÜNEŞ VİZÖRLÜ FULLFACE MOTOSİKLET KASKI Shiro'nun diğer modellerine göre daha konforlu, daha etli bir ped yapısına sahip ve güneş vizörü olan bir modelidir. İspanya markası SHIRO ekonomik kask sınıfında fiyatına göre en iyi marka diyebiliriz, Avrupa birliği için yeni sertifika...
AXXIS DRAKEN S MP4 C5 MAT KIRMIZI FULLFACE MOTOSİKLET KASKI yeniden geliştirildi ve artık en yüksek güvenlik homologasyon mührü olan ECE 22.06'ya da sahip. ECE 22.06 ve DOT: Draken S, ECE 22.06 ve DOT düzenlemelerine uygundur. Mikrometrik kapatma: Mühendislik ekibimiz tarafından geliştirilen...
Desenli kasklar çok hoşuma gitmiyor maalesef almışken tam hoşuma gitsin istiyorum o yüzden sade bir tasarıma sahip siyah renk ve siyah vizöre sahip ya da yanında vizörü alınca da çok bütçeyi aşmayan bir kask arıyorum.