H hamursuzsimit Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #21 632270 dedi: 1400 TL geri ödemeside bulunuyor unutmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Ruindry dedi: Hocam insanlar size burada yardım ediyor küstahça cevap vermek yerine kendi bildiğinizi yapabilirsiniz. Arkadaşın attığı sistem iyi ekstra ekipman önerisi diye bir konu daha açın yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Monitöre ihtiyacım var sadeceyi arkadaş fiyatı hesaba koyup öyle sistemi düşünmesi için yazmıştım arkadaştan monitör de önermesini istememiştim.
632270 dedi: 1400 TL geri ödemeside bulunuyor unutmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Ruindry dedi: Hocam insanlar size burada yardım ediyor küstahça cevap vermek yerine kendi bildiğinizi yapabilirsiniz. Arkadaşın attığı sistem iyi ekstra ekipman önerisi diye bir konu daha açın yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Monitöre ihtiyacım var sadeceyi arkadaş fiyatı hesaba koyup öyle sistemi düşünmesi için yazmıştım arkadaştan monitör de önermesini istememiştim.