Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.115 Makaleler 2 Çözümler 28 23 Eylül 2023 #1 Harbi şu şarkı bağımlılık yaptı. Bence orijinalinden daha iyi söylüyor Arthur baba sesine kurban. Orijinalini çok beğenemedim. Sizler ne düşünüyorsunuz? Arthur Morgan AI cover: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Orijinali: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Harbi şu şarkı bağımlılık yaptı. Bence orijinalinden daha iyi söylüyor Arthur baba sesine kurban. Orijinalini çok beğenemedim. Sizler ne düşünüyorsunuz? Arthur Morgan AI cover: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Orijinali: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.319 Çözümler 9 23 Eylül 2023 #2 Vay be neler var.
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 24 Eylül 2023 #3 Arthur'un ağzına sağlık. Gerçekten çok güzel söylemiş. En son bir Bülent Ersoy konserinde bu kadar duygulanmıştım.
Arthur'un ağzına sağlık. Gerçekten çok güzel söylemiş. En son bir Bülent Ersoy konserinde bu kadar duygulanmıştım.
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.115 Makaleler 2 Çözümler 28 24 Eylül 2023 #4 701600 dedi: Arthur'un ağzına sağlık. Gerçekten çok güzel söylemiş. En son bir Bülent Ersoy konserinde bu kadar duygulanmıştım. Genişletmek için tıkla... Yapay zeka söylem bu şarkıda çok bozmamış cuk diye oturmuş. Çok beğendim her gün dinliyorum harika.
701600 dedi: Arthur'un ağzına sağlık. Gerçekten çok güzel söylemiş. En son bir Bülent Ersoy konserinde bu kadar duygulanmıştım. Genişletmek için tıkla... Yapay zeka söylem bu şarkıda çok bozmamış cuk diye oturmuş. Çok beğendim her gün dinliyorum harika.
OptimyX Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 805 Çözümler 2 24 Eylül 2023 #5 Biraz sıkıntı çıkarmış AI ama daha doğal olmuş. Garip hissettirdi. Darwin Watterson Ali Cabbar gibi falan. Bunu Kratos a yaptırmak lazım aslında
Biraz sıkıntı çıkarmış AI ama daha doğal olmuş. Garip hissettirdi. Darwin Watterson Ali Cabbar gibi falan. Bunu Kratos a yaptırmak lazım aslında
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.115 Makaleler 2 Çözümler 28 24 Eylül 2023 #6 OptimyX dedi: Biraz sıkıntı çıkarmış AI ama daha doğal olmuş. Garip hissettirdi. Darwin Watterson Ali Cabbar gibi falan. Bunu Kratos a yaptırmak lazım aslında Genişletmek için tıkla... Onu da yapmışlar kaçırmamışlar ama çok iyi durmuyor bence. Kratos arada tükürecekmiş gibi söylüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
OptimyX dedi: Biraz sıkıntı çıkarmış AI ama daha doğal olmuş. Garip hissettirdi. Darwin Watterson Ali Cabbar gibi falan. Bunu Kratos a yaptırmak lazım aslında Genişletmek için tıkla... Onu da yapmışlar kaçırmamışlar ama çok iyi durmuyor bence. Kratos arada tükürecekmiş gibi söylüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
OptimyX Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 805 Çözümler 2 24 Eylül 2023 #7 Osman Nuri23 dedi: Onu da yapmışlar kaçırmamışlar ama çok iyi durmuyor bence. Kratos arada tükürecekmiş gibi söylüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam harikasınız Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dinleyin Hocam Son düzenleme: 24 Eylül 2023
Osman Nuri23 dedi: Onu da yapmışlar kaçırmamışlar ama çok iyi durmuyor bence. Kratos arada tükürecekmiş gibi söylüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam harikasınız Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dinleyin Hocam
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.115 Makaleler 2 Çözümler 28 24 Eylül 2023 #8 OptimyX dedi: Sağolun hocam harikasınız Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dinleyin Hocam Genişletmek için tıkla... Efsane olmuş bu da.
OptimyX dedi: Sağolun hocam harikasınız Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dinleyin Hocam Genişletmek için tıkla... Efsane olmuş bu da.