Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 13 Ocak 2024 #71 Oyunlar içinde artur kadar çaresiz bir karakter ben görmedim.
3 392578 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 887 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Ocak 2024 #72 Akif dedi: Ya sen uzayda piuv piuv yap gel GOTY almış oyunlara Overrated de. Oynadın mı acaba? Bu arada hakkını helal et aklıma bu geldi. Genişletmek için tıkla... Evet oynadım ancak benlik değil ? Ve evet abartılıyor ? Ayrıca uzay oyunu oynamamda bir problem mi ? Herkes popüler kültürün oyunlarını oynamak mı zorunda, sanırım oyun kültürün GOTY almış oyunlardan ibaret ? Yazık sana .d.
Akif dedi: Ya sen uzayda piuv piuv yap gel GOTY almış oyunlara Overrated de. Oynadın mı acaba? Bu arada hakkını helal et aklıma bu geldi. Genişletmek için tıkla... Evet oynadım ancak benlik değil ? Ve evet abartılıyor ? Ayrıca uzay oyunu oynamamda bir problem mi ? Herkes popüler kültürün oyunlarını oynamak mı zorunda, sanırım oyun kültürün GOTY almış oyunlardan ibaret ? Yazık sana .d.
A arthu002 Zeptopat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #73 Akif dedi: Fotoğraf yüklenmiyor siteye. Link bile koyamıyoruz. Ne bu şimdi? Genişletmek için tıkla... Ben kopyalamıştım fotoğrafı buraya yapıştır yapmıştım.
Akif dedi: Fotoğraf yüklenmiyor siteye. Link bile koyamıyoruz. Ne bu şimdi? Genişletmek için tıkla... Ben kopyalamıştım fotoğrafı buraya yapıştır yapmıştım.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #74 Zatoichi dedi: Artur a kuul havalı karizma diyen oyunun sonunu da bilmiyordur :d o kadar havalı ki adamı sırtından vuruyorlar. Genişletmek için tıkla... Sırtından vurulması onu karizma bir adam yapmaktan neden uzaklaştırsın? Hikayenin tamamını deneyimlemişsindir umarım
Zatoichi dedi: Artur a kuul havalı karizma diyen oyunun sonunu da bilmiyordur :d o kadar havalı ki adamı sırtından vuruyorlar. Genişletmek için tıkla... Sırtından vurulması onu karizma bir adam yapmaktan neden uzaklaştırsın? Hikayenin tamamını deneyimlemişsindir umarım
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 13 Ocak 2024 #75 arthu002 dedi: Ben kopyalamıştım fotoğrafı buraya yapıştır yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Bir 10-15 dkdir böyle.
arthu002 dedi: Ben kopyalamıştım fotoğrafı buraya yapıştır yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Bir 10-15 dkdir böyle.
A arthu002 Zeptopat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #76 Zatoichi dedi: Oyunlar içinde artur kadar çaresiz bir karakter ben görmedim. Genişletmek için tıkla... Dirgen yiyen Geralt'tan iyidir.
Zatoichi dedi: Oyunlar içinde artur kadar çaresiz bir karakter ben görmedim. Genişletmek için tıkla... Dirgen yiyen Geralt'tan iyidir.
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 13 Ocak 2024 #77 Konu kapatılsa artık? Anlamsızlaşmaya başladı.
A arthu002 Zeptopat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #78 Zatoichi dedi: Artur a kuul havalı karizma diyen oyunun sonunu da bilmiyordur :d o kadar havalı ki adamı sırtından vuruyorlar. Genişletmek için tıkla... Oyun da nasıl biri olduguna göre değişir ben en iyi sonda bitirdim demek ki oyunu bitirmek için bitirmişssin veya oynamamışssın.
Zatoichi dedi: Artur a kuul havalı karizma diyen oyunun sonunu da bilmiyordur :d o kadar havalı ki adamı sırtından vuruyorlar. Genişletmek için tıkla... Oyun da nasıl biri olduguna göre değişir ben en iyi sonda bitirdim demek ki oyunu bitirmek için bitirmişssin veya oynamamışssın.
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 13 Ocak 2024 #79 bilmemem dedi: Sırtından vurulması onu karizma bir adam yapmaktan neden uzaklaştırsın? Hikayenin tamamını deneyimlemişsindir umarım Genişletmek için tıkla... Deneyimledim evet ve evet çaresiz bir şekilde ölen bir karakter karizma değildir. John bile daha karizma Arthur dan. Acı gerçek.
bilmemem dedi: Sırtından vurulması onu karizma bir adam yapmaktan neden uzaklaştırsın? Hikayenin tamamını deneyimlemişsindir umarım Genişletmek için tıkla... Deneyimledim evet ve evet çaresiz bir şekilde ölen bir karakter karizma değildir. John bile daha karizma Arthur dan. Acı gerçek.
A arthu002 Zeptopat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #80 Zatoichi dedi: Deneyimledim evet ve evet çaresiz bir şekilde ölen bir karakter karizma değildir. John bile daha karizma Arthur'dan. Acı gerçek. Genişletmek için tıkla... Kabullenmemen çok komik.
Zatoichi dedi: Deneyimledim evet ve evet çaresiz bir şekilde ölen bir karakter karizma değildir. John bile daha karizma Arthur'dan. Acı gerçek. Genişletmek için tıkla... Kabullenmemen çok komik.