Artı şeklinde fare imleci nasıl yapılır?

Makaleler
2
İzlediğim bir kanalın fare imleci çok hoşuma gidiyor onu nasıl yapabilirim?

imlec.png

Bu daha çok bir oyundaki Crosshair'e benziyor gibi geldi bana. Neyse, internette + şeklinde olan .ani veya .cur olan bir fare imleci indirip yapabilirsiniz.

Bu daha çok bir oyundaki Crosshair'e benziyor gibi geldi bana. Neyse, internette + şeklinde olan. Ani veya. Cur olan bir fare imleci indirip yapabilirsiniz.

Sorduğumda Windows faresi dedi gerisini söylemedi.

Bu daha çok bir oyundaki Crosshair'e benziyor gibi geldi bana. Neyse, internette + şeklinde olan. Ani veya. Cur olan bir fare imleci indirip yapabilirsiniz.

Ayarlardan yapabilirsiniz fakat ilk önce imleci indirmeniz gerekiyor.

Bunu indirdim peki şimdi Windows'a nasıl aktarırım?

Sorduğum zaman Windows faresi dedi gerisini söylemedi.

Anladım, fare imleci ayarlarına girdiğim zaman + şeklinde olan bir fare imleci gördüm. Eğer dediğinize benziyorsa onu kullanmayı deneyebilirsiniz.

Nasıl yapacağınızı anlatıyorum:

• Windows'un arama yerine "fare işaretçisi görümünü veya hızını değiştir" yazın.
  • "İşaretçiler" sekmesine gidin.
  • Sağ alt tarafta bulunan "göz at" yazısına tıklayın ve Windows'un cursors klasörüne girmiş olacaksınız. Oradan cross isimli imleci seçin.

Adsız.png

Bunu indirdim peki şimdi Windows'a nasıl aktarırım?

Gösterdiğim şekilde, cursors klasörünün içine o imleci atıp yapabilirsiniz.

Aha bir şeyleri kurcalaya kurcalaya yaptım teşekkür ederim ikinize de.

Ayrıca, ek bilgi olarak bunu söylemek istiyorum. Eğer o imleci cursors klasörünün içerisine atmayıp yaparsan her bilgisayarını yeniden başlattığın zaman Windows'un kendi imlecine döner.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı