R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.923 Makaleler 2 Çözümler 7 12 Eylül 2022 #11 Prime777 dedi: Ayrıca, ek bilgi olarak bunu söylemek istiyorum. Eğer o imleci cursors klasörünün içerisine atmayıp yaparsan her bilgisayarını yeniden başlattığın zaman Windows'un kendi imlecine döner. Genişletmek için tıkla... Göz at kısmından buldum imleci. steelumut dedi: Ben yardımcı olamadım hocam kusura bakmayın mobildeyim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil düşünmen yeter sağ olasın. King Of Legends dedi: İstersen real world cursor editor ile de istediğini yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bunun biraz daha küçüğünü yapmayı deneyeyim.
Prime777 dedi: Ayrıca, ek bilgi olarak bunu söylemek istiyorum. Eğer o imleci cursors klasörünün içerisine atmayıp yaparsan her bilgisayarını yeniden başlattığın zaman Windows'un kendi imlecine döner. Genişletmek için tıkla... Göz at kısmından buldum imleci. steelumut dedi: Ben yardımcı olamadım hocam kusura bakmayın mobildeyim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil düşünmen yeter sağ olasın. King Of Legends dedi: İstersen real world cursor editor ile de istediğini yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bunun biraz daha küçüğünü yapmayı deneyeyim.