W Weirdloop432 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #1 arkadaşlar SteelSeries Artics 1 aldım ve mikrofonu birkaç ayarlara iyi oluyor ama istediğim hazı vermedi Steelseries Arctis 1 Wired/wireless Uyumlu Kulaklık Mikrofonu alırsam iyi mi olur? Dosya Ekleri mic.png 117 KB · Görüntüleme: 44
arkadaşlar SteelSeries Artics 1 aldım ve mikrofonu birkaç ayarlara iyi oluyor ama istediğim hazı vermedi Steelseries Arctis 1 Wired/wireless Uyumlu Kulaklık Mikrofonu alırsam iyi mi olur?
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 2 Mart 2023 #2 Değerlendirmesi yok. Kulaklıktaki mikrofonla ne kadar fark olur, Bilmiyorum.
Varian Wrynn Hectopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 229 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Radeon RX590-AMD Ryzen 5 2600-GIGABYTE B450M-S2H-8X2 16GB DDR4 - Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #3 Weirdloop432 dedi: arkadaşlar SteelSeries Artics 1 aldım ve mikrofonu birkaç ayarlara iyi oluyor ama istediğim hazı vermedi Steelseries Arctis 1 Wired/wireless Uyumlu Kulaklık Mikrofonu alırsam iyi mi olur? Genişletmek için tıkla... Ben de almayı düşünüyorum fiyat performans açısından ne kadar beğendiniz Arctics 1'i?
Weirdloop432 dedi: arkadaşlar SteelSeries Artics 1 aldım ve mikrofonu birkaç ayarlara iyi oluyor ama istediğim hazı vermedi Steelseries Arctis 1 Wired/wireless Uyumlu Kulaklık Mikrofonu alırsam iyi mi olur? Genişletmek için tıkla... Ben de almayı düşünüyorum fiyat performans açısından ne kadar beğendiniz Arctics 1'i?
W Weirdloop432 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #4 Varian Wrynn dedi: Ben de almayı düşünüyorum fiyat performans açısından ne kadar beğendiniz Arctics 1'i? Genişletmek için tıkla... iyi vallaha
Varian Wrynn dedi: Ben de almayı düşünüyorum fiyat performans açısından ne kadar beğendiniz Arctics 1'i? Genişletmek için tıkla... iyi vallaha