Çözüldü Artics 1 mikrofon hasarına ne yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

akchaa

Hectopat
Daha fazla  
Artics 1 kulaklığım var ve 1-2 saat önce 1/1, 5 metre yükseklikten düştü. İlk başta çok önemsemedim ama arkadaşlarımla konuşmaya girince mikrofonunun çalışmadığını fark ettim. Daha doğrusu mikrofon çalışıyor fakat sesim çok az ve boğuk gelirken sistem seslerini karşı tarafa yansıtıp benim sesime cızırtı ekliyor. Kısacası karşı tarafa sesim hiç gitmemekle beraber onların seslerini onlara geri yansıtıyor.

Çözüm
Servise gönder. Nasıl düşürdün o mesafeden?

...
Yine de yanıtın için teşekkürler.
Çözümü buldum arkadaşlar:
Şöyle ki Artics serisinde ki kulaklıkların arka kısmında mikrofon açıp kapatma düğmesi bulunuyor eğer ki böyle bir sorun yaşarsanız mikrofon açıp kapatma düğmesi yuvasından çıkmış olabilir bir kaç kez yukarı aşağı yaparak yuvasına oturtmaya çalışın, eğer kulaklığın içinden tıkırtı geliyorsa tırnağı kırılmış ve servise gitmeye hazır hale gelmiştir.
Konu Kilitlenip arşivlenebilir

...
Yine de yanıtın için teşekkürler.
Çözümü buldum arkadaşlar:
Şöyle ki Artics serisinde ki kulaklıkların arka kısmında mikrofon açıp kapatma düğmesi bulunuyor eğer ki böyle bir sorun yaşarsanız mikrofon açıp kapatma düğmesi yuvasından çıkmış olabilir bir kaç kez yukarı aşağı yaparak yuvasına oturtmaya çalışın, eğer kulaklığın içinden tıkırtı geliyorsa tırnağı kırılmış ve servise gitmeye hazır hale gelmiştir.
Konu Kilitlenip arşivlenebilir

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…