Artics 3 jak girişi bağlantıları nasıl olmalı?

Takaly

Hectopat
Daha fazla  
SteelSeries Artics 3 oyuncu kulaklığı var uzatma kablosunda 2 tane jak var biri kırmızı biri yeşil kırmızı olanın üstünde mikrofon yeşil olanın üstünde kulaklık işareti var. İkisini de latopumdaki kulaklık ve mikrofon yerlerine doğru taktığımda düzgün çalışmıyor ama yeşil olanı laptopdaki kulaklık kısmına taktığımda hem mikrofon hem de kulaklık iyi çalışıyor ama kırmızı olanın dışarıda kalması hoşuma gitmiyor. Peki normal olan hangisi ikisinin de takılı olması mı yoksa benim yaptığım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilemiyorum. Üç boğumlu jak olsaydı hem mikrofon hem kulaklık tek jaktan çalışması normaldir diyecektim fakat iki çizgili tek jaktan hem kulaklığı hem mikrofonu çalıştırıyor diyorsunuz. Çalışan mikrofonun laptopun mikrofonu olmadığına emin misiniz?
eminim şöyle soldaki resimde 3 çizgili olanı 2 jaklı olan kabloya takıyorum

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-08-02 at 23.00.36.jpeg
    WhatsApp Image 2022-08-02 at 23.00.36.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 29
  • WhatsApp Image 2022-08-02 at 23.00.37.jpeg
    WhatsApp Image 2022-08-02 at 23.00.37.jpeg
    65,8 KB · Görüntüleme: 39
İyi de hocam, niye uzatma kablosu kullanıyorsunuz ki? Ana kablo zaten üç boğmalı jak fark ettiyseniz. Ana kabloyu direkt olarak yeşil yere takın, hem mikrofon hem kulaklık çalışır.

Bu uzatma kablosu harici bir mikrofon olursa onu kullanmanız için yapılmış. Kulaklığın mikrofonunun çalışması için sadece ana kabloyu takmanız yeterli.

İyi de hocam, niye uzatma kablosu kullanıyorsunuz ki? Ana kablo zaten üç boğmalı jak fark ettiyseniz. Ana kabloyu direkt olarak yeşil yere takın, hem mikrofon hem kulaklık çalışır.

Bu uzatma kablosu harici bir mikrofon olursa onu kullanmanız için yapılmış. Kulaklığın mikrofonunun çalışması için sadece ana kabloyu takmanız yeterli.

Deneyip geliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı