Artics 3 vs Artics 3 2019 vs Cloud 2

SteelSeries Arctis 3
SteelSeries Arctis 3 2019
HyperX Cloud II
HyperX KHX-HSCP-GM Cloud II
Bu 4 kulaklıkdan hangisini önerirsiniz?
Mikrofonlarını kullanmayacağım harici bir mikrofonum var, PC üzerinden oyun oynamak için alıyorum kulaklık kullanma sürem ortalama 5 saat.
Not: HyperX'in kulaklıkları aynı mı yoksa farklı model mi bilmiyorum o yüzden ikisini de attım.

Arctis 3 ile Cloud 2 karşılaştırılamaz bile. Arctis 3 kesinlikle almayın fiyatını haketmiyor. Cloud 2'yi Arctis 5 ile karşılaştırabilirsiniz. Fiyatlarına baktığımız zaman Cloud 2 çok daha alınabilir bir kulaklık. Ses kartınız iyiyse Cloud Alpha alın, Cloud 2 ile fiyatları neredeyse aynı ancak daha iyi bir kulaklık. Cloud Alpha, Arctis 5'ten hem daha iyi hem daha ucuz.

Arctis 3 ile Cloud 2 karşılaştırılamaz bile. Arctis 3 kesinlikle almayın fiyatını haketmiyor. Cloud 2'yi Arctis 5 ile karşılaştırabilirsiniz. Fiyatlarına baktığımız zaman Cloud 2 çok daha alınabilir bir kulaklık. Ses kartınız iyiyse Cloud Alpha alın, Cloud 2 ile fiyatları neredeyse aynı ancak daha iyi bir kulaklık. Cloud Alpha, Arctis 5'ten hem daha iyi hem daha ucuz.
Cloud Alpha kulaklığına baktım ama benim bitçemden biraz fazla

teşekkür ederim

Son düzenleme:
Cloud Alpha kulaklığına baktım ama benim bitçemden biraz fazla

Teşekkür ederim

Arctis 3 en ucuz 930TL, Cloud Alpha ise 1019TL. Aradaki farkı vermeye fazlasıyla değer. Anakartınızın ses kartı kötüyse Arctis 3 ve Cloud Alpha'yı eleyin, Cloud 2 alın. Anakartınız iyiyse Alpha alın, Arctis 3 kesinlikle almayın. 500TL'den fazlasını hak edecek bir kulaklık değil, evet SteelSeries ürünleri genel olarak kaliteli ancak gereksiz pahalı. ASUS ROG ürünleri gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı