Artics 7P vs Artics 9

Kuffu

Hectopat
Katılım
11 Kasım 2020
Mesajlar
261
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleme:
Anladım çok teşekkür ederim onun yerine normal 9 ile değerlendirsek hangisi sizce?
BT özelliği çok önemli değilse senin için, Arctis 7+ derim ben. Yeni kullanmaya başladığım bir ürün memnunum. Ben de ikisi arasında kalmıştım, USB-C hızlı şarj ve 30 saatlik kablosuz kullanımı ile Arctis 7+ seçtim.
 
Kullanım olarak sadece PC başında kullanacağım benim için en önemli etken kablosuz bir şekilde rahatça kullanmak sizce hangisini almalıyım.
Arctis 7P konsola özel bir model. PC desteği yok. PC'de kullanırsınız ancak 7.1 kullanamazsınız. DTS ile 7.1 kullanmak istiyorsanız Arctis 7, daha yüksek batarya kapasitesi istiyorsanız SS Sonar 7.1 ile Arctis 7+ kullanabilirsiniz.
 

Çok teşekkür ederim küçük bir USB to Type-C aparatı alıp PC'ye taktığım zaman Wireless özelliğini rahatça kullanabilirim değil mi?


PS5 versiyonu yerine bunu alsam 7.1'i sorunsuz kullanabilir miyim?
 
PS5 versiyonu yerine bunu alsam 7.1'i sorunsuz kullanabilir miyim?
Kullanabilirsiniz. SteelSeries'in yazılımından Sonar ayarını aktif etmeniz ve ardından 7.1'i etkinleştirmeniz gerekiyor.
 
Kullanabilirsiniz. SteelSeries'in yazılımından sonar ayarını aktif etmeniz ve ardından 7.1'i etkinleştirmeniz gerekiyor.

Teşekkür ederim bu son attığımın satıcısı Amazon olmadığı için biraz tereddüt etmiştim ama bir sorun olmaz sanırım.
 
Teşekkür ederim bu son attığımın satıcısı Amazon olmadığı için biraz tereddüt etmiştim ama bir sorun olmaz sanırım.
Satıcı bildiğim kadarıyla SteelSeries'in yetkili satıcısı. Ancak siz de araştırın tabi.
 
Arctis 9 2800-3000 TL arasında diye hatırlıyorum. 2600 vereceksen 200-300 daha verip 9 alman daha mantıklı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…