Artık bilgisayar zevk vermiyor!

Sedatif

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar benim neredeyse 10 yıl hiç bilgisayarım olmamıştır en azından iyi bir bilgisayar GTA SA açmayacak bilgisayarım ile hep hayalimdi PUBG GTA 5 vs oynamak 2 sene önce çalıştım topladım durmadan oynadım bu sene sözde 3060 Ti 5600X e geçeçktim para biriktirip ama maddi sıkıntılar gelecek kayıgısı vs pisikolojik sıkıntılar vs. En son o kadar para ve emek verip aldığım PC'ye geçip oyun oynayalı olmuştur bayağı kendimi spora verdim tek o zevk veriyor şu an eski CS günlerini özledim zerre keyif yok şu an ama! Sizde durumlar nasıl?

Bende de aynısı PC'ye geçiyorum 30 dk zar zor bakıyorum ruhum daralıyor ama PC dışında da yapacak bir şey yok spora başlayacaktım ama başlamadım kısacası bir boşluk içerisindeyim gibi.

Bende de aynısı PC'ye geçiyorum 30 dk zar zor bakıyorum ruhum daralıyor ama PC dışında da yapacak bir şey yok spora başlayacaktım ama başlamadım kısacası bir boşluk içerisindeyim gibi.

Spor oyunlardaki rank gibidir geliştikçe mutlu olursun ben bayağıdır yapıyorum ara vermiştim tekrar başlamıştım kendimi gördüm kendime olan sevgim arttı adeta tavsiye ederim ufaktan başlamak hiç başlamamaktan iyidir.

Oynama o zaman. Canın istediği zaman oynarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…