Artık bir şeyler yapmalıyız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten büyük çoğunluğun sorunu bu. Hak etmiyorlar refahı. Madem gülünmeyecek bir şey istiyorsunuz, Ortadoğu ülkesiyiz falan, bunlar daha iyi gelir belki size?
Ülkedeki koyunları bilmiyor musun? Sayıları azımsanamayacak kadar fazla. Onları değiştiremezsin ama kendini değiştirebilirsin. Bireysellik iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar uğraşsak da yöneticiler bizi dinlemiyorlar.
Yönetimdeki herkes 50 yaş üstü yaşlılar.

Eğitim sistemi kötü, isteyen istediği işi yapamıyor yapsa bile ya şans yüzüne gülüyor ya da seneler sonra o işe giriyor. Hangi işe girersen gir araba alman, ev alman seneler sürüyor.

Her zaman söylemekten sıkıldım ama millet dünya turu yaparken biz ömrümüzü boşa harcıyoruz. Zaten Türkiye beton yığını, sokağa çıkmak bile insanı yoruyor, iğrendiriyor. Cinselliğin Afrikasını yaşıyoruz, kadına aç kekolar yüzünden en çirkin, kıllı tipsiz, hobbit kezbanlar 1.90, zengin, süper zeka erkek istiyor, her şey boş bu ülkede.

Ne kadar düzeltmeye çalışırsan çalış toplum yine bildiğini okuyacak, ben bir şeyler yaparsam başkası yapmayacak. Ee, ölüp gittikten sonra bana ne?

Ülkedeki koyunları bilmiyor musun? Sayıları azımsanamayacak kadar fazla. Onları değiştiremezsin ama kendini değiştirebilirsin. Bireysellik iyidir.
Teşekkürler. Herkese teşekkürler. Sizden geç farkettim bu ülkeden bir şey olmayacağını Neyse kendi konuma emoji atmak isterdim.

"Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır." -Mustafa Kemal Atatürk

Arkadaşla alay edenler ne durumda merak ediyorum. Gayet güzel ve bilinçli bir konuşma olmuş. Mesele sokağa dökülmek değil. Kendinizi geliştirmeniz de, ders çalışmanız da ülkeye hizmettir.

Bunu yazdıktan sonra Valorant girmediyseniz ne olayım?

Ne yapabiliriz mesela dostum, ondan da bahsedebilir misin? Neyi nasıl değiştereceğiz? Nasıl ülkenin geleceğine yön vereceğiz? Bana tek umudumuz 2023 seçimleri gibi geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…