Artık bir şeyler yapmalıyız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler. Herkese teşekkürler. Sizden geç fark ettim bu ülkeden bir şey olmayacağını neyse kendi konuma emoji atmak isterdim.

Ülkenin düzeleceği yok, arkadaşların dediği gibi ne kadar kısa sürede ve başarılı bir şekilde bu ülkeden kurtulursak o kadar iyi. Kalmak isteyenler de salçalı makarna yesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmamış, çünkü kimse hayalinden vazgeçip eğitim bakanının/ekonomi bakanının mahvettiği şeylerle uğraşmaz, uğraşmak istemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmamış, çünkü kimse hayalinden vazgeçip eğitim bakanının/ekonomi bakanının mahvettiği şeylerle uğraşmaz, uğraşmak istemez.
Kurtuluş Savaşı esnasında da "zaten ülke mahvolmuş uğraşmak istemiyoruz" dediler mi acaba? Deseler sen böyle mi olurdun?

İlk mesajda yazan hiçbir şeyi ciddiye almayın, bireyselleşin. Koyunları eğitemezsiniz, kendinizi geliştirin ve rahatınıza bakın.
Valla bu devletçi kafa millete çok çektirdi. Bireyselleşmek çok önemli, birey kendi için çalışacağı için çok daha verimli olur.
Hocam çok komiksiniz.

Kurtuluş Savaşı esnasında da "zaten ülke mahvolmuş uğraşmak istemiyoruz" dediler mi acaba? Deseler sen böyle mi olurdun?
Hocam, savaş ve eğitim sisteminin kötü olması arasında fark var. Bu farkı anlayamıyorsanız göz ardı listeme girmek için tek yönlü bilet kazandınız, tebrikler.
Anlamamakta ısrarcısınız.

Doğru bir benzetme değil. Birinde ülkenin kaderi söz konusu. Diğerinde kolayca düzeltebilecekleri bir eğitim sistemi söz konusu. 1 hafta oturup tartışsalar mis gibi sistem çıkar zaten ortaya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…