PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 25 Şubat 2021 #141 G. Sara dedi: Videodaki oyunlar. Sürprizbozan Bir de bir şey soracağım sana senin profil fotoğrafında ki karakter kim çok tanıdık geliyor. Genişletmek için tıkla... Çok bir oyun görmedim ben ama bedava sirke baldan tatlıdır. Sürprizbozan FProfil fotoğrafındaki karakter Cole MacGrath. İnfamous 1 ve 2 oyunlarında vardı.
G. Sara dedi: Videodaki oyunlar. Sürprizbozan Bir de bir şey soracağım sana senin profil fotoğrafında ki karakter kim çok tanıdık geliyor. Genişletmek için tıkla... Çok bir oyun görmedim ben ama bedava sirke baldan tatlıdır. Sürprizbozan FProfil fotoğrafındaki karakter Cole MacGrath. İnfamous 1 ve 2 oyunlarında vardı.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Şubat 2021 #142 PustiPowerV2 dedi: Çok bir oyun görmedim ben ama bedava sirke baldan tatlıdır. Sürprizbozan FProfil fotoğrafındaki karakter Cole MacGrath. İnfamous 1 ve 2 oyunlarında vardı. Genişletmek için tıkla... Ama steam fark ederse engelliyor o yüzden yeni hesapta yapmak lazım.
PustiPowerV2 dedi: Çok bir oyun görmedim ben ama bedava sirke baldan tatlıdır. Sürprizbozan FProfil fotoğrafındaki karakter Cole MacGrath. İnfamous 1 ve 2 oyunlarında vardı. Genişletmek için tıkla... Ama steam fark ederse engelliyor o yüzden yeni hesapta yapmak lazım.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 25 Şubat 2021 #143 G. Sara dedi: Ama Steam fark ederse engelliyor o yüzden yeni hesapta yapmak lazım. Genişletmek için tıkla... Oynamayı düşünmüyorum zaten. Çoğu oyun ana hesabımda var.
G. Sara dedi: Ama Steam fark ederse engelliyor o yüzden yeni hesapta yapmak lazım. Genişletmek için tıkla... Oynamayı düşünmüyorum zaten. Çoğu oyun ana hesabımda var.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Şubat 2021 #144 PustiPowerV2 dedi: Oynamayı düşünmüyorum zaten. Çoğu oyun ana hesabımda var. Genişletmek için tıkla... Ben bir tek oraya gelirse RDR2 çok isterim gerisi zaten var.
PustiPowerV2 dedi: Oynamayı düşünmüyorum zaten. Çoğu oyun ana hesabımda var. Genişletmek için tıkla... Ben bir tek oraya gelirse RDR2 çok isterim gerisi zaten var.
misilli Picopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #145 Bence kötü kullanmayın. Yöneticiler nerede? Recep abi niye bizimle bilgilendirmiyor?
Codfish Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 755 Makaleler 2 Çözümler 3 25 Şubat 2021 #146 misilli dedi: Bence kötü kullanmayın. Yöneticiler nerede Recep abi niye bizimle bilgilendirmiyor. Genişletmek için tıkla... Zararlı bir şey olsa konu açılmazdı, ayrıca konu açılmadan önce 14 tane moderatör konuya baktı demek ki bir sorun yok.
misilli dedi: Bence kötü kullanmayın. Yöneticiler nerede Recep abi niye bizimle bilgilendirmiyor. Genişletmek için tıkla... Zararlı bir şey olsa konu açılmazdı, ayrıca konu açılmadan önce 14 tane moderatör konuya baktı demek ki bir sorun yok.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.258 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 25 Şubat 2021 #147 Methodu anladım başka Steam hesabı ama başka network adresine bağlanıyoruz VPN gibi ama değil.
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.410 Çözümler 11 25 Şubat 2021 #148 Gibirnet'li olmayanlarda faydalana biliyor mu yani?
Codfish Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 755 Makaleler 2 Çözümler 3 25 Şubat 2021 #149 k4moncik dedi: Gibirnet'li olmayanlarda faydalana biliyor mu yani? Genişletmek için tıkla... Evet.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 25 Şubat 2021 #150 Codfish dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin konunuz beni ilgilendiriyor mu? Bu arada tutmuş. Tebrikler.
Codfish dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin konunuz beni ilgilendiriyor mu? Bu arada tutmuş. Tebrikler.