Lahmacun01 Picopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 23 Şubat 2021 #11 yesososo dedi: Hocam ben sizi çok alengirli birine benzettim ama çıkaramadım. Genişletmek için tıkla... Ben de sizi bir yerden hatırlıyorum hocam.
yesososo dedi: Hocam ben sizi çok alengirli birine benzettim ama çıkaramadım. Genişletmek için tıkla... Ben de sizi bir yerden hatırlıyorum hocam.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 23 Şubat 2021 #12 Lahmacun01 dedi: Ben de sizi bir yerden hatırlıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Nickiniz ve profiliniz çok güzel sayenizde acıktım.
Lahmacun01 dedi: Ben de sizi bir yerden hatırlıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Nickiniz ve profiliniz çok güzel sayenizde acıktım.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 23 Şubat 2021 #13 HooDue dedi: Epic Games oyunlarına da korsan diyorlardı. Bir şey size ücretsiz sunuluyorsa bu korsana girmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu olay tıpkı Çiğköfteci Ali Usta'nın sırada bekleyenlere marulla birlikte ikramı gibi bir şey. Sıra firmanın internetini almak için sana da gelecek ama o zamana kadar marulundan bir kaç ısırık alıyorsun. Hem de bedava.
HooDue dedi: Epic Games oyunlarına da korsan diyorlardı. Bir şey size ücretsiz sunuluyorsa bu korsana girmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu olay tıpkı Çiğköfteci Ali Usta'nın sırada bekleyenlere marulla birlikte ikramı gibi bir şey. Sıra firmanın internetini almak için sana da gelecek ama o zamana kadar marulundan bir kaç ısırık alıyorsun. Hem de bedava.
OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 23 Şubat 2021 #14 Hocam bu şekilde G. Now'da kullanabiliyor muyuz?
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 23 Şubat 2021 #15 OnlyGroovy dedi: Hocam bu şekilde G. Now'da kullanabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle hayır.
OnlyGroovy dedi: Hocam bu şekilde G. Now'da kullanabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle hayır.
Lahmacun01 Picopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 23 Şubat 2021 #16 OnlyGroovy dedi: Hocam bu şekilde g. Now'da kullanabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... G. Now'ın desteklediği oyunlar arasında yer alıyorsa -tahminimce- kullanılabilir.
OnlyGroovy dedi: Hocam bu şekilde g. Now'da kullanabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... G. Now'ın desteklediği oyunlar arasında yer alıyorsa -tahminimce- kullanılabilir.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 23 Şubat 2021 #17 Bruh. Hepsi var.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #18 GeForce NOW'da kullanılabiliyor mu? Ayrıca denendi mi güvenilir mi?
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 23 Şubat 2021 #19 Nemai dedi: GeForce NOW'da kullanılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Nemai dedi: Ayrıca denendi mi güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
Nemai dedi: GeForce NOW'da kullanılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Nemai dedi: Ayrıca denendi mi güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 23 Şubat 2021 #20 Amaçları popülarite olsa RDR 2 vermişlerdi bile. Vardır bir niyetleri, bu devirde kimse kimseye menfaatsiz iş yapmaz.
Amaçları popülarite olsa RDR 2 vermişlerdi bile. Vardır bir niyetleri, bu devirde kimse kimseye menfaatsiz iş yapmaz.