Artık dayanamıyorum

Narqo

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba, yaşım 13. evet yaşım çok küçük fakat 7.sınıftan beri kıza aşığım. Söylemek istiyorum söyleyemiyorum, çünkü henüz kendimi toparlayamadım davranış yönünden fiziki yönden. Kızı şöyle tarif edeyim sessiz, sakin, kibar, biraz da tabiri caiz ise uyuz. Bir de şöyle bir sıkıntı var, eğer söylersem ve duyulursa sınıfın dönem boyu dalga malzemesi olurum. Veya kız reddederse utancımdan bir daha suratına bakamam nasıl yaklaşmalıyım tavsiye verirseniz sevinirim.

Kızla aranda bir sohbet yoksa kıza açıldıktan sonra kabul etmesini beklemek saçmalık olur. Kızla sohbetin varsa da zaten muhtemelen sana karşı olan hislerini biliyorsundur. Kızların hislerini anlamak daha kolay olur erkeklere nazaran ve sen şu ana kadar öyle bir şey hissetmediysen muhtemelen sana karşı bir ilgi duymuyordur. Sınıfta dalga konusu olmaktan çekiniyorsan bu meseleyi kızla özel olarak konuşup özel olarak kalmasını isteyebilirsin ama dediğim gibi zaten kızın sana karşı özel bir hareketi davranışı yoksa pek de bir beklentiye girmemen gerekiyor.

Ayrıca yaşın küçük bu yaşta takılmaman gereken bir konu bu. Üzerinden çok sular geçecektir.

Aslında kızların duygularını anlamak çok daha zor erkeklere göre çünkü yalan çok rahat söylüyorlar benim hiç başıma gelmese de pek çok arkadaşım reddedildi pek cok kız tarafından ve kızlar hoslaniyo gibi davraniyodu.

İkisi farklı şeyler. Olan bir şeyi saklayamıyorlar ama olmayan bir şeyi süsleme konusunda başarılı olabilirler, yani yalan konusunda haklı olabilirsin. Yalan her insanın becerebileceği bir şey.

İkisi farklı şeyler. Olan bir şeyi saklayamıyorlar ama olmayan bir şeyi süsleme konusunda başarılı olabilirler, yani yalan konusunda haklı olabilirsin. Yalan her insanın becerebileceği bir şey.
Hocam 7.siniftaki ergen biri canı sıkıldığı için bile hoslaniyomus gibi yapabilir. Ondan diyorum ek olarak zaten kız ilk erkekten ilerlemesini bekler. Yalan konusunda yani bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama hiçbir erkeğin kızdan hoslaniyomus gibi yaptığıni görmedim ama bunu yapan pek çok kız var çok emin olmasın diye söylüyorum.

Şu anki jenerasyonun kafa yapısına dair pek bilgim yok açıkçası ama 7.sınıfa giden birinden de çok bir şey beklememek gerekiyor, basit bir yapısı vardır. Erkek de olur kız da olur. A deyişinden bile anlaşılıyordur ne olduğu.
hiçbir erkeğin kızdan hoslaniyomus gibi yaptığıni görmedim
Çok fazla var bu da maalesef, dediğim gibi yalan işini herkes becerebilir. Bir kez ağzına bulaştırdın mı çıkarması da zor oluyor. Vicdan meselesi biraz da.

Hocam valla şu anki jenerasyon baya kötü lise 4.sinif birinin 7-8. sınıf kızlarla gezdigine kendi gozumle şahit oldum. Yani yalan konusu da 13 yaşındaki biri gayet kurgulayabilir ondan dedim dikkatli olsun diye çünkü evet ihtimal daha az ama çok yıkılır umutlandigi için. Ama yalan kısmında bir erkek hoşlanmıyosa çok vakit kaybetmek istemiyo ama bir kız iki dkda çoğu erkeği kendine aşık edebileceği için bu durum daha çok oluyo. Yoksa herkes yalan söyler.

Hocam 15 yaşına kadar kafa yapımız daha tam oturmamış tır. Kiz evet dese bile siz zevk alamazsiniz. Keyfi çıkmaz. Gonul eglendiriyor olabilir.

Hocam 15 yaşına kadar kafa yapımız daha tam oturmamış tır. Kiz evet dese bile siz zevk alamazsiniz. Keyfi çıkmaz. Gonul eglendiriyor olabilir.
Zaten kimlik bunalımı yaşıyorum galiba. Dürüst ve gerçekten seven insan olsam kullanılacağım aklıma geliyor. Her şeyi kılıfına uygun yapayım desem onursuz bir insan olacağımı düşünüyorum,Kendi normal yapımı hiç beğenmiyorum. Dengeli,tutarlı,akıllı bir insan olmak istesemde beceremiyor dahada batağa saplanıyorum.

Aramıza hiç muhabbet yok değil konuşuyoruz ama bilemiyorum. Kendi kişisel ve ruhsal sorunlarım olduğu ve dengesiz bir insan olduğum için tat vermez gibi duruyor.

Bundan 10 sene önce falan 10-15 kişi bu olay yüzünden disipline gitti. Yönetime sormadan hareket etmek uygunsuz olur, sorsan bile seninle dalga geçeceklerdir diye düşünüyorum şahsen ben öyle yaparım. Boş ver gitsin. Lise 2'ye kadar boş işler bunlar. Seneye de bir daha görmeyeceksin o kızı kafan rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…