walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 12 Mart 2023 #1 Bugün Valorant ve Discord'u sildim ve "C" diskinde kalıntılar buldum. Bunları silebilecek bir program arıyorum. Var mı güzel bir program? (Revo Uninstaller hariç) Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2023
Bugün Valorant ve Discord'u sildim ve "C" diskinde kalıntılar buldum. Bunları silebilecek bir program arıyorum. Var mı güzel bir program? (Revo Uninstaller hariç)
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.576 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #2 Neden Revo Uninstaller hariç? Uzun süredir kullanıyorum bir sorun yaşamadım, portable versiyonu da var.
Neden Revo Uninstaller hariç? Uzun süredir kullanıyorum bir sorun yaşamadım, portable versiyonu da var.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.207 Makaleler 5 Çözümler 78 Yer İzmir 12 Mart 2023 #3 Bleachbit.
walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 12 Mart 2023 #4 cenkkk dedi: Neden Revo Uninstaller hariç? Uzun süredir kullanıyorum bir sorun yaşamadım, portable versiyonu da var. Genişletmek için tıkla... Deneme süresi doldu da
cenkkk dedi: Neden Revo Uninstaller hariç? Uzun süredir kullanıyorum bir sorun yaşamadım, portable versiyonu da var. Genişletmek için tıkla... Deneme süresi doldu da
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 12 Mart 2023 #6 WisaCare365 öneririm, Pro versiyonunu ücretsiz dağıtmışlardı ve indirme linki hala açık.
hakki_csharp Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2023 #7 BCUninstaller.
H.R Kilopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 591 Çözümler 11 Yer Türkiye 12 Mart 2023 #8 walterpinkman dedi: Deneme süresi doldu da Genişletmek için tıkla... Ücretsiz sürümünü kullanabilirsiniz. İki sürümde de atık dosyaları temizliyor olması gerekiyor. Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download Free fully functional download of Revo Uninstaller Pro, Pro Portable and Revo Uninstaller Freeware. Quick and fast download here. www.revouninstaller.com
walterpinkman dedi: Deneme süresi doldu da Genişletmek için tıkla... Ücretsiz sürümünü kullanabilirsiniz. İki sürümde de atık dosyaları temizliyor olması gerekiyor. Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download Free fully functional download of Revo Uninstaller Pro, Pro Portable and Revo Uninstaller Freeware. Quick and fast download here. www.revouninstaller.com
walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 12 Mart 2023 #9 isimsizkahraman dedi: WisaCare365 öneririm, Pro versiyonunu ücretsiz dağıtmışlardı ve indirme linki hala açık. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim ?
isimsizkahraman dedi: WisaCare365 öneririm, Pro versiyonunu ücretsiz dağıtmışlardı ve indirme linki hala açık. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim ?
B brkmrs01 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.332 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #10 walterpinkman dedi: Deneme süresi doldu da Genişletmek için tıkla... Deneme süresi mi varmış hocam ben 1 seneden fazladır kullanıyorum neredeyse.
walterpinkman dedi: Deneme süresi doldu da Genişletmek için tıkla... Deneme süresi mi varmış hocam ben 1 seneden fazladır kullanıyorum neredeyse.