mka1923 Hectopat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 122 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mali Müşavir 11 Kasım 2016 #11 Plyra dedi: Mobil uygulamadan girdiğim için imzanızı göremiyorum Bence GTX 1080 için bahsettiğiniz ayarların denemesi YouTube'da olabilir, mutlaka denenmiştir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya bu Gta 5 testi yapanları bulabilsem siz ne ayaksınız diye soracağım Insan hiç scaling ayarını arttırıp denemez mi ya? Sistemi imzadan kopyalayıp yazacağım abi de yönetim ceza veriyor kopyalama yapınca ne iştir anlamadım gitti.
Plyra dedi: Mobil uygulamadan girdiğim için imzanızı göremiyorum Bence GTX 1080 için bahsettiğiniz ayarların denemesi YouTube'da olabilir, mutlaka denenmiştir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya bu Gta 5 testi yapanları bulabilsem siz ne ayaksınız diye soracağım Insan hiç scaling ayarını arttırıp denemez mi ya? Sistemi imzadan kopyalayıp yazacağım abi de yönetim ceza veriyor kopyalama yapınca ne iştir anlamadım gitti.
E Erşah Kilopat Katılım 26 Mayıs 2015 Mesajlar 621 11 Kasım 2016 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mka1923 Hectopat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 122 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mali Müşavir 11 Kasım 2016 #13 Erşah dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dostum bunda sorun yok. Bu bende de aynı 1080 de Ben 2k da aynı performansı alamadım. Ama galiba benim tatmin olmayışım oyunlardan. Dedigim gibi Forza tam istediğim gibi.
Erşah dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dostum bunda sorun yok. Bu bende de aynı 1080 de Ben 2k da aynı performansı alamadım. Ama galiba benim tatmin olmayışım oyunlardan. Dedigim gibi Forza tam istediğim gibi.